Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Tete geblesseerd, Fosu-Mensah bij Oranje

KNVB Media
KNVB Media
7 november 2017, 10:00

Timothy Fosu-Mensah in actie tijdens zijn debuut voor Oranje in de WK-kwalificatiewedstrijd Frankrijk – Nederland. - Foto: KNVB Media

Timothy Fosu-Mensah meldt zich vandaag niet bij Jong Oranje in Zeist, maar bij het Nederlands elftal in Noordwijk. De verdediger van Crystal Palace vervangt Kenny Tete (Olympique Lyon), die het trainingskamp van Oranje wegens een knieblessure moet verlaten.

De 19-jarige Fosu-Mensah heeft één cap achter zijn naam staan; hij debuteerde in de WK-kwalificatiewedstrijd Frankrijk – Nederland (4-0) van 31 augustus.

Vriendschappelijke ontmoetingen

Voor het Nederlands elftal staat donderdag 9 november een vriendschappelijke ontmoeting met Schotland op het programma. De aftrap in het Pittodrie Stadium in Aberdeen is om 19.45 uur lokale tijd (20.45 uur in Nederland).

Oranjes laatste wedstrijd in 2017 – uit tegen Roemenië – wordt op dinsdag 14 november gespeeld. In de Arena Națională in Boekarest, waar het één uur later is dan in Nederland, is de aftrap om 21.00 uur plaatselijke tijd.

KNVB Oranje-app

Blijf op de hoogte van Oranje, bepaal de opstelling, beleef Oranje thuis in AR en nog veel meer. Alleen voor de echte Oranje fan!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen