Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

EK 2020 - Eindronde

Eindronde — 11 juni 2021 tot 11 juli 2021

EK 2020 - Eindronde

De eerste drie wedstrijden op EURO 2020 speelt het Nederlands elftal in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Momenteel zijn bij elk van die wedstrijden circa 16.000 toeschouwers welkom.

Al na twee wedstrijden heeft het Nederlands elftal zich geplaatst voor de knock-outfase van EURO 2020. Dat betekent dat Oranje voor de achtste finale afreist naar Boedapest. De Puskás Aréna mag 100 procent van de capaciteit gebruiken, wat betekent dat er 53.000 bezoekers aanwezig kunnen zijn.

De tickets voor de wedstrijden in de knock-outfase worden toegewezen op basis van ranking. Wanneer je Oranje ClubCardhouder bent en je jouw eerder toegewezen tickets niet voor 22 april bij de UEFA hebt geannuleerd, ontvang je vanzelf bericht van OnsOranje met een code om je ticket terug te kopen.

Heb je het aan jou toegewezen ticket wel geannuleerd of heb je nooit eerder een ticket aangevraagd als Oranje ClubCardhouder, dan kun je deze in de vrije verkoop via UEFA (terug)kopen. Tickets komen begin volgende week beschikbaar:

EURO2020.com/Tickets EURO2020.com/Tickets Vind hier alle relevantie info over tickets voor EURO 2020.

Contact

Heb je nog vragen? Bekijk dan de eerst de veelgestelde vragen of neem dan contact met ons op via onderstaand e-mailadres onsoranje@knvb.nl of tijdens kantooruren via 0343-499207.

Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Bekijk hier de veelgestelde vragen over EURO 2020.