Sunweb

Sunweb is vanaf 2014 reispartner in de vorm van een preferred suppliership. Sunweb organiseert onder onder het label Sunweb Sports & Events onder andere diverse reizen voor de vertegenwoordigende teams.

Hieronder vallen de bestuur- en sponsorreizen en het busvervoer voor alle vertegenwoordigende teams en, wanneer gevraagd, tegenstanders. Daarnaast organiseert Sunweb onder het eigen Sunweb-merk vlieg- en busreizen naar EK’s, WK’s en interlands voor supporters en bedrijven.

Bij Sunweb Sports & Events zijn zowel groepsarrangementen inclusief touringcarvervoer te reserveren als individuele arrangementen met een borrel en/of diner naar één van de thuiswedstrijden van Oranje.

Vakantiebestemmingen

Sunweb is één van de grootste vakantieaanbieders van Nederland en verzorgt jaarlijks de vakantie voor meer dan 400.000 vakantieliefhebbers. Meer dan negentig procent van de boekingen vindt online plaats via Sunweb.nl.

Op de verschillende vakantiebestemmingen werken zo’n 150 Sunweb reisleiders die mede bijdragen aan een onbezorgde vakantie. Sunweb is aangesloten bij ANVR, SGR en lid van de Thuiswinkel.org. Sunweb is onderdeel van de Sundio Group, een overkoepelende organisatie van diverse reismerken.

SunwebGa naar de website van Sunweb.


Terug naar boven