PwC

PwC is al sinds 1992 een trotse sponsor van Oranje en draagt het Nederlands elftal en de nationale elftallen een warm hart toe.

PwC is de grootste organisatie op het gebied van zakelijke dienstverlening ter wereld en stelt haar kennis en expertise beschikbaar aan het amateurvoetbal. Jaarlijks voert PwC samen met de KNVB een aantal projecten uit op het terrein van fiscaliteit en bedrijfsvoering, om op deze wijze het Nederlandse amateurvoetbal te ondersteunen en adviseren. Hiermee geeft PwC verder invulling aan haar beleid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

WorldCoaches

In de aanloop naar het WK 2010 heeft PwC een nadrukkelijke maatschappelijke dimensie aan de sponsorrelatie toegevoegd door partner te worden van KNVB WorldCoaches. PwC ondersteunt dit initiatief omdat zij ervan overtuigd is dat sport mensen bindt, bijdraagt aan een betere toekomst en stimuleert tot ontwikkeling. PwC ondersteunt het programma niet alleen financieel, maar is ook kennispartner. PwC geeft in samenwerking met ons invulling aan de benodigde managementvaardigheden van de WorldCoaches.

KNVB WorldcoachesVoor meer informatie en een actueel overzicht van alle projecten zie: Worldcoaches.nl.


Terug naar boven