Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Zoover Sports & Events

Zoover Sports & Events is sinds 2014 reispartner van de KNVB. Vanuit dit partnerschap verzorgen wij de reizen voor alle vertegenwoordigende teams, het bestuur en de sponsors. Tevens organiseren wij, indien gevraagd, het verblijf voor de tegenstanders van de teams.

Daarnaast is Zoover Sports & Events er voor alle Oranjefans die een wedstrijd willen bezoeken; voor de vaste supporters die het Nederlands elftal overal ter wereld volgen, voor de fans die alleen tijdens een eindtoernooi betrokken zijn, maar ook voor de supporters van bijvoorbeeld de OranjeLeeuwinnen of Jong Oranje. Samen met de KNVB organiseren we reizen naar wedstrijden en vergroten we de Oranjebeleving onder fans. Deze reizen zijn voor zowel groepen als individuele supporters geschikt.

Samen zorgen we voor volle Oranjetribunes en beleving onder de fans bij de mooiste sportwedstrijden.

Team DSM


Zoover Sports & Events is de Official Supplier Partner van wielerploeg Team DSM. Dit jonge team heeft zich in 2020 onder de naam Team Sunweb duidelijk bewezen met hun geweldige prestaties. Zo domineerden zij het podium van de Giro d'Italia en wonnen zij meerdere etappes van de Tour de France. In 2021 transformeert dit team van Team Sunweb in Team DSM. Via Zoover Sports & Events is het mogelijk om arrangementen te boeken naar de drie Grote Rondes in het wielrennen: de Tour de France, Giro d'Italia en La Vuelta.

Official Ticket & Travel Agent TeamNL


Topsport is pure beleving! Vanuit die ideologie werken NOC*NSF en Zoover vanaf 2019 samen om TeamNL en fans dichter bij elkaar te brengen. Als Official Ticket & Travel Agent van Team NL bieden we supportersreizen aan naar evenementen binnen de verschillende takken van sport. Samen zorgen we voor volle Oranjetribunes en beleving onder de fans bij de mooiste sportwedstrijden.

Zo ook bij de Olympische Spelen. De allerbeste sporters van de wereld, overweldigende emoties en onvergetelijke momenten: in de zomer van 2021 komt alles samen in Tokyo. Zoover Sports & Events en NOC*NSF bundelen de krachten en nemen fans mee op reis naar het grootste sportevenement ter wereld.

Zoover Sports & Events Zoover Sports & Events Ga naar de website van Zoover Sports & Events.