Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Cavallaro

Cavallaro Napoli is sinds 2018 de formal wear partner van de KNVB. Binnen dit partnership voorziet Cavallaro Napoli voor de komende vijf jaar zowel de directie en complete staf, als de spelers van het dames- en herenelftal van een geheel op maat gemaakte outfit.

In de keuze voor Cavallaro Napoli gaven kwaliteit, passie voor het vak en ervaring met nationale en internationale voetbalclubs de doorslag. Na eerdere succesvolle samenwerkingen met AZ en Arsenal Football Club zet Cavallaro Napoli met de samenwerking met de KNVB in een volgende stap om een grote modespeler te worden in de voetbalwereld.  

Over Cavallaro Napoli

“Fare una bella figura” betekent zoiets als het maken van een geweldige indruk. En dat is precies waar Cavallaro Napoli voor staat. Wat ooit begon als one-man business, is uitgegroeid tot een succesvol modebedrijf met fans over de hele wereld. Met een jong en energiek team creëren we elk seizoen een collectie die past bij ons merk, maar die tegelijkertijd ook inspireert en verrast. Denk: eigentijdse, kwalitatieve kleding met een preppy twist, die gelijkstaat aan moderne verfijning. Website Cavallaro Website Cavallaro Nieuwsgierig naar Cavallaro? Ga naar de website.