Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinformatie Huis Van Oranje - Argentinië

KNVB Media
KNVB Media
5 december 2022, 8:30

De belangrijkste informatie voor jouw wedstrijdbezoek. - Foto: KNVB Media

Op vrijdag 9 december ben je van harte welkom tijdens het Huis van Oranje in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Deze vierde show staat in het teken van de kwartfinale Nederland - Argentinië. Kom jij onze mannen aanmoedigen? Lees hieronder de belangrijkste informatie voor jouw wedstrijdbezoek.

Let op: kleed je warm aan! Verder verwachten wij grote drukte bij de ingangen van het stadion. Zorg daarom dat je om 17.30 uur (stadion open) bij de ingang van de Johan Cruijff ArenA bent om niets van de show te hoeven missen.

De line-up van het Huis van Oranje op vrijdag 9 december.

Programma

Op vrijdag 9 december openen om 17.30 uur de deuren van de Johan Cruijff ArenA. We starten met een muzikale show met topartiesten Ronnie Flex, Mart Hoogkamer, Lucas & Steve, Xander de Buisonjé en Rolf Sanchez, waarna we om 19.30 uur samen met Jack van Gelder vooruitblikken op de kwartfinale van Oranje op het WK. Aansluitend schakelen we live over naar Qatar voor de wedstrijd Nederland - Argentinië. In de rust worden de fans vermaakt met een spectaculaire halftime-show van DJ La Fuente. Een vol programma dus!

  • 17.30 uur – Deuren Johan Cruijff ArenA open
  • 18.00 uur – Advies aan fans om uiterlijk binnen te zijn i.v.m. verwachte drukte
  • 18.30 uur – Showtime
  • 19.30 uur – Voorbeschouwing
  • 20.00 uur – Aftrap Nederland – Argentinië
  • 20.45 uur – Halftime-show DJ La Fuente
  • 21.00 uur – Tweede helft Nederland – Argentinië
  • 21.45 uur – Derde helft
  • 22.45 uur – Einde derde helft*

*Het programma eindigt een uur na afloop van de wedstrijd

Kleed je warm en oranje aan!

Het stadiondak is dicht tijdens de gehele show. Huis van Oranje is een binnenlocatie, maar ondanks dat we samen met tienduizenden Oranjefans zijn, voelt het klimaat hetzelfde aan als buiten. Kleed je daarom warm aan! Neem een dikke jas mee, doe een thermoshirt onder jouw Oranjeshirt en vergeet je Oranje sjaal niet.

vind je weg rondom het stadion

Open de interactieve plattegrond van Wizzymaps en vind eenvoudig de parkeermogelijkheden, jouw ingang en alles wat er rondom het stadion te doen is.

PLATTEGROND PLATTEGROND Open de plattegrond.

Tickets

Tickets uitprinten

Het vriendelijke verzoek je ticket uit te printen, alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Zorg ervoor dat iedereen zijn of haar eigen ticket in het bezit heeft, dat zorgt voor een betere doorstroming bij de ingangen.

Tickets niet ontvangen?

Uiterlijk 24 uur voor het evenement ontvangt de hoofdboeker de tickets. Het kan zijn dat de tickets in de ongewenste e-mail binnenkomen. Daarnaast kun je je tickets ook opnieuw naar jezelf versturen. Ga naar onsoranje.nl/tickets en log in met jouw account. Selecteer rechtsboven in je profiel de optie Ticket. Vink jouw bestelde ticket(s) aan en klik op Herprint. Je ontvangt de tickets nu opnieuw per e-mail.

Tribunetickets

Op het ticket staat vermeld bij welke ingang je naar binnen moet. Het is niet mogelijk om via een andere ingang naar binnen te gaan. Er staan diverse servicemedewerkers in de omgeving van het stadion om jou de juiste weg te wijzen.

Veldtafeltickets

Alle fans met een veldtafelticket gaan naar binnen via INGANG G. Bij ingang G word je verder geholpen door onze servicemedewerkers om jouw aangewezen tafel te vinden.

Vervoer en parkeren

We adviseren onze bezoekers zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer. De Johan Cruijff ArenA bevindt zich op korte loopafstand van trein- en metrostation Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht.

Johan Cruijff ArenA Johan Cruijff ArenA Plan jouw reis.

Trein

NS Stations ‘Bijlmer ArenA’ en ‘Duivendrecht’ liggen op loopafstand van het stadion. Vanuit en naar Amsterdam en Utrecht raden we je aan via station Bijlmer ArenA te reizen. Vanuit en naar Den Haag en Amersfoort is station Duivendrecht de beste optie. Check NS.nl voor de meest actuele dienstregeling.

NS Online NS Online Check de meest actuele dienstregeling.

Fietsenstalling

Er is geen bewaakte fietsenstalling. Wel is er de mogelijkheid je fiets te parkeren in de fietsenrekken in de ArenAPoort, o.a. voor de Pathé ArenA, de Decathlon en de Mediamarkt.

Auto

Kom je alsnog met de auto? Dan kun je parkeren op één van de aangewezen parkeerlocaties. Klik hier voor de aanschaf van een parkeerkaart. Houd er rekening mee dat tijdens Huis van Oranje ook andere evenementen plaatsvinden. Het kan zijn dat de parkeercapaciteit hierdoor beperkter is.

Voor het beste reisadvies adviseren wij gebruik te maken van de Mobility Portal van de Johan Cruijff ArenA. Volg rond het stadion de bewegwijzering en de instructies van de verkeersregelaars op voor een snelle doorstroming naar jouw parkeerplaats.

KNVB Volle Bak

Of rijd samen met jouw buurtgenoten naar Amsterdam! KNVB Volle Bak stimuleert het samen rijden naar de Johan Cruijff ArenA. Leer andere Oranjefans uit jouw buurt kennen terwijl je denkt aan jouw portemonnee en aan het klimaat. Lees hieronder meer informatie over KNVB Volle Bak en meld je aan!

Deel je lege autostoel! Deel je lege autostoel! Rij samen met je buurtgenoten naar Oranje. Gezellig en ook nog eens beter voor het milieu en de portemonnee.

Stadioninformatie en faciliteiten

Geen grote tassen toegestaan

Zoals voor ieder evenement gelden er ook voor Huis van Oranje speciale regels. Het is niet toegestaan om een rugtas of weekendtas mee te nemen. Wel mag je een handtas meenemen (A4 formaat). Laptoptassen zijn vaak te groot en worden daarom niet toegestaan. Houd er rekening mee dat er geen garderobe is en geen kluisjes aanwezig zijn in de Johan Cruijff ArenA. 

Er is een lockerpoint aanwezig waar je tegen betaling gebruik van kunt maken bij de ingang van de Ziggo Dome. Meer informatie lees je hier.

Rookvrij

Het is verboden te roken in het stadion.

Fakkels en vuurwerk

Om veiligheidsredenen zijn fakkels en vuurwerk verboden en worden ten alle tijden ingenomen bij de ingang.

Food & Drink

Als je aan een veldtafel zit, dan zijn er drinks & snacks te halen bij de barren op het veld. Een uitgebreider foodcourt vind je bij de ingang tot het veld. Heb je tribunetickets? Dan kun je Food & Drinks halen bij de barren op de eerste ring.

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen, tenzij hier medische redenen voor zijn. Meldt dit bij een medewerker bij de ingang om misverstanden te voorkomen. De Johan Cruijff ArenA is een cashless stadion. In het stadion kun je bij alle verkooppunten betalen met PIN (contactloos), Master Card, Visa, Visa Electron, AmEx en VPay.

Johan Cruijff ArenA Recyclesysteem

In het stadion wordt er gewerkt met een recyclesysteem. Wat houdt dit in?

  • Bij de eerste bestelling betaal je een bijdrage van €0,50 per beker
  • Lever je beker weer in bij de volgende bestelling, zo betaal je alleen de consumptieprijs
  • Laatste drankje gehad? Breng ook deze beker weer terug naar de bar of een inzamelpunt.

Op deze manier wordt de verspilling van grondstoffen en CO2-uitstoot zoveel mogelijk gereduceerd en zorgen we ervoor dat jouw beker hergebruikt kan worden. Lees hier meer.

Spandoeken

Spandoeken zijn niet toegestaan.

Mindervalide

MIVA fans ArenA is bovenaan 1e ring Noord en Zuid. Wil jij gebruik maken van een mindervalide ticket? Stuur dan even een e-mail naar internetverkoop@knvb.nl

Oordoppen

We gaan er met z’n allen een mooi voetbalfeest van maken. Hopelijk zijn er veel juichmomenten voor het Nederlands elftal. Gevoelig voor geluid? Oordoppen zijn te koop in de Johan Cruijff ArenA. Je vindt de verkooppunten op het Arenadek (fans met veldtafel) of op de eerste ring bij vak 120 (fans met tribuneticket).

Mascottes

Ga op de foto met de KNVB mascottes Kicky en Dutchy! Voor aanvang van het programma zullen zij in de omgeving van het stadion lopen en willen zij heel graag met jou op de foto!

KNVB pop-up store powered by Bitvavo weer geopend!

Tijdens Huis van Oranje kan je weer de handtekening van je favoriete oranjeheld scoren in de KNVB pop-up store powered by Bitvavo. Benieuwd hoe? Check de aftermovie van de vorige keer. De pop-up store vind je tegenover de AFAS Live en is a.s. vrijdag geopend van 14:30 uur tot 18:30 uur.

 

Volg 'huisvanoranje' voor de laatste updates Volg 'huisvanoranje' voor de laatste updates Klik hier om naar Instagram te gaan. De KNVB Oranje app De KNVB Oranje app Download de KNVB Oranje app en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Huis van Oranje!

 

Contact Contact Heb je nog een vraag? Stel die dan aan de Digitale Assistent van Oranje.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen