Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinformatie Nederland - Turkije

KNVB Media
KNVB Media
6 september, 9:45

Oranje neemt het op 7 september in de Johan Cruijff ArenA op tegen Turkije. - Foto: KNVB Media

Wat leuk dat je de wedstrijd Nederland – Turkije op 7 september in de Johan Cruijff ArenA bezoekt. Op deze pagina vind je alle informatie voor jouw bezoek aan de wedstrijd. Veel plezier!

FAQ wedstrijdbezoek Nederland - Turkije FAQ wedstrijdbezoek Nederland - Turkije Alle veelgestelde vragen vind je hier.

Wat moet ik tonen bij de ingang van het stadion?

Houd je QR-code via de CoronaCheck-App en ID gereed. Na het scannen van je QR-code en het tonen van je ID, kun je je ticket scannen bij de ingang.

Coronamaatregelen

Coronatoegangsbewijs
Voor deze wedstrijd is een coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan een negatieve testuitslag zijn via www.testenvoortoegang.org (van minder dan 24 uur voor het evenement), een volledig vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (minder dan 6 maanden geleden). Je kunt één van deze 3 coronatoegangsbewijzen laten zien via de CoronaCheck-app.

CoronaCheck-App CoronaCheck-App Download hier de CoronaCheck-App.

Overige maatregelen
De algemene RIVM maatregelen zijn van toepassing bij deze wedstrijd. Vanwege het coronatoegangsbewijs geldt de 1,5 meter regel binnen de stadionpoorten niet. Ook is het dragen van een mondmasker niet langer verplicht. We verzoeken je om zoveel mogelijk te blijven zitten tijdens de wedstrijd.

Tijdslot
Het stadion gaat om 18.45 uur open. Op je ticket is aangegeven binnen welk tijdslot je het stadion kunt betreden. Houd je alsjeblieft aan deze tijd.

Print je tickets!

De tickets worden in de week voor de wedstrijd via e-mail toegestuurd en heb je uiterlijk 24 uur voor aanvang van de wedstrijd in je bezit. Mocht je de tickets 24 uur voor aanvang van de wedstrijd nog niet hebben ontvangen, dan kun je contact opnemen met de KNVB via internetverkoop@knvb.nl.

Vergeet je ticket niet uit te printen, want alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion.

Tickets printen Tickets printen Lees hier alle tips over het printen van je ticket.

Turkse Nederlanders

Voor de Nederlandse fans van het Turkse team wordt in de Johan Cruijff ArenA een speciaal vak ingericht waar zij gezamenlijk hun favorieten kunnen aanmoedigen. Dat vak bevindt zich op de Noord-tribune.

Vervoer en parkeren

Waar kan ik parkeren?

Er zijn verschillende parkeerlocaties beschikbaar in de directe omgeving van de Johan Cruijff ArenA:

Voor het beste reisadvies adviseren wij gebruik te maken van de Mobility Portal van de Johan Cruijff ArenA. Volg rond het stadion de bewegwijzering en de instructies van de verkeersbegeleiders op voor een snelle doorstroming naar jouw parkeerplaats.

Mobility Portal Mobility Portal Naar de Mobility Portal van de Johan Cruijff ArenA


Met het openbaar vervoer
De gemakkelijkste en snelste manier om bij het stadion te komen is met het openbaar vervoer. Het stadion is bereikbaar met de metro, bus en de trein. Plan je reis via de NS-reisplanner en/of 9292.

Met de trein
NS Stations ‘Bijlmer ArenA’ en ‘Duivendrecht’ liggen op loopafstand van het stadion. Vanuit en naar Amsterdam en Utrecht raden we je aan via station Bijlmer ArenA te reizen. Vanuit en naar Den Haag en Amersfoort is station Duivendrecht de beste optie.

Met de metro
Op vijf minuten loopafstand van de Johan Cruijff ArenA bevinden zich de metrostations ‘Strandvliet’ en metrostation ‘Bijlmer ArenA’, te bereiken met lijn 50 en 54.

Met de bus
Vanuit de regio is de Johan Cruijff ArenA ook per streekbus te bereiken met de lijnen 44, 47, 49, 66, 120, 126, 171, 200, 255, 271, 300, 323, 328, 356. Plan jouw reis via 9292.

Openbaar vervoer Openbaar vervoer Bekijk hier de makkelijkste route met het openbaar vervoer

Hoe vind ik mijn weg rondom de Johan Cruijff ArenA?

Bekijk de interactieve plattegrond en vind jouw weg rondom het stadion.

Plattegrond Plattegrond Bekijk de interactieve plattegrond.

Wat mag ik het stadion mee innemen?

Alleen tassen van A4 formaat (30 x 21 x 10 cm) of kleiner mogen, na controle, het stadion mee in worden genomen. Tassen, koffers of goederen groter dan A4 formaat zijn dus niet toegestaan en zullen worden geweigerd bij de ingang. Er is (beperkte) opslagmogelijkheid in lockers op de eerste verdieping boven de hoofdingang van de ZiggoDome. De ZiggoDome bevindt zich tegenover de hoofdingang van het stadion. De lockerruimte is twee uur voor de start van de wedstrijd geopend,  tot één uur na afloop. Kosten voor de lockers zijn 8 euro. Er kan op locatie enkel met PIN/CreditCard worden betaald.

Lockerpoint Arenapoort Lockerpoint Arenapoort Meer info.

Tassenbeleid Tassenbeleid Lees meer over het tassenbeleid.

Medische noodzaak
Als je vanwege medische redenen een tas, groter dan het toegestane formaat, mee dient te nemen naar het stadion, kun je dit vooraf laten weten via internetverkoop@knvb.nl. Wanneer het verzoek gegrond is zul je een bevestiging per mail ontvangen die je kan uitprinten en bij de ingang van het stadion kan tonen aan het veiligheidspersoneel.

Alleen nationale shirts & landenvlaggen toegestaan
In vakken waar Oranjefans het Nederlands elftal aanmoedigen zijn enkel en alleen de nationale vlag van Nederland en shirts van het nationale elftal van Nederland toegestaan. De nationale vlag van Turkije of shirts van het Turkse elftal zijn op deze vakken niet toegestaan. Ook alle overige vlaggen en/of clubshirts zijn niet toegestaan. 

In de vakken op de Noord-tribune die zijn bedoeld voor de Turkse fans die het Turkse elftal aanmoedigen, zijn enkel en alleen de nationale vlag van Turkije en shirts van het nationale elftal van Turkije toegestaan. In dit vak zijn de nationale vlag van Nederland en shirts van het nationale elftal van Nederland niet toegestaan. Ook alle overige vlaggen en/of clubshirts zijn niet toegestaan.

Is er catering in en rondom het stadion?

Ja, rondom het stadion zijn diverse eetgelegenheden en in het stadion kun je voor een simpele snack terecht. Let op: de Johan Cruijff ArenA is een pin-only stadion.

Activiteiten tijdens jouw wedstrijdbezoek

Doe mee met de Oranje Light Wave
Vlak voordat de spelers opkomen zorgen we voor een Oranje Light Wave. Download de KNVB Oranje-app en doe mee!

De KNVB Oranje app De KNVB Oranje app Download de KNVB Oranje app!

Speel mee met de Fan of the Match Quiz!
Weet jij alles van het Nederlands elftal? Speel dan in de rust mee met de Fan of the Match quiz via onsoranje.nl/quiz en maak kans op een gesigneerd shirt van één van de spelers. De uitleg om mee te doen aan deze quiz ontvang je in het stadion voorafgaand en in de rust van de wedstrijd.

Kaartverkoop

Heb je vragen over tickets? Neem dan contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen