Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinformatie Nederland - Noorwegen

KNVB Media
KNVB Media
8 juni, 9:30

De OranjeLeeuwinnen oefenen dinsdag 15 juni tegen Noorwegen. Met 7.500 fans op de tribune! - Foto: KNVB Media

Op dinsdag 15 juni spelen de OranjeLeeuwinnen, voor het eerst sinds 2019, weer met publiek! De wedstrijd tegen Noorwegen (18.00 uur) vindt plaats in het FC Twente Stadion en er zijn 7.500 Oranjefans welkom.

Nederland - Noorwegen maakt deel uit van 'Testen voor toegang', waar als voorwaarde geldt dat alle bezoekers bij binnenkomst een negatief coronatestbewijs moeten tonen. Download nu de close app om jouw coronatest in te plannen. Via deze app ontvang je jouw persoonlijke instructies en het laatste nieuws rondom de wedstrijd.

Close App Close App Download hier de Close App.

Testen voor toegang

Om de wedstrijd te bezoeken is het noodzakelijk om een negatief sneltest resultaat te tonen. De testuitslag is 40 uur geldig, dus je moet je op maandag 14 of dinsdag 15 juni laten testen. Deze test is gratis en moet je zelf inplannen. De sneltest kan ingepland worden door op www.testenvoortoegang.org te kiezen voor ‘publiek bij sportwedstrijd’ en dan de datum + aanvang in te vullen. Je krijgt daarna de opties te zien om je test in te plannen.

Let op! Alleen testen die via testen voor toegang zijn afgenomen zijn geldig. Zorg dus dat je bij deze organisatie jouw sneltest hebt ingepland. Voor bezoekers uit de grensstreek geldt hetzelfde; alleen een Nederlands testbewijs via testenvoortoegang geeft toegang tot het stadion.

Stadioninformatie

In het FC Twente Stadion kan alleen betaald worden met PIN-pas. In het stadion is eten en drinken te bestellen bij de kiosken.

Print je tickets!
Vergeet niet om je tickets uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan NIET worden gescand en geeft dus géén toegang.

Tickets printen Tickets printen Lees hier alle tips over het printen van je ticket.

Hoe kom ik naar het stadion?

Met de auto:

Vanuit de richting Deventer
Komende vanaf de A1 volg je de A35 richting Enschede. Je neemt de afslag Enschede West, Universiteit (afslag 26a) en bovenaan de afslag ga je rechtsaf. Vervolgens neem je na 500 meter de eerste afslag rechts richting Universiteit. Bij de stoplichten ga je linksaf en blijf je de weg 2,5 kilometer volgen. Direct na de brug over het kanaal sla je linksaf (Elysium). Blijf deze weg volgen totdat je de parkeerplaatsen bereikt.

Vanuit Hengelo
In Hengelo volg je de borden Enschede, je komt dan op de Enschedesestraat uit. Als je Hengelo uitrijdt blijf je deze weg 2,5 kilometer volgen. Bij de verkeerslichten sla je rechtsaf en direct weer rechtsaf. Ga onder het spoor door en het FC Twente Stadion ligt aan je linkerhand.

Vanuit Duitsland (B54)
Blijf de N35 volgen totdat deze overgaat in de A35. Neem vervolgens de afslag Enschede West, Universiteit (afslag 26) en ga bovenaan de afslag rechtsaf. Vervolgens neem je na 500 meter de eerste afslag rechts richting Universiteit. Bij de stoplichten ga je linksaf en blijf je de weg 2,5 kilometer volgen. Direct na de brug over het kanaal sla je linksaf (Elysium). Blijf deze weg volgen totdat je de parkeerplaatsen bereikt.

Parkeren
Je kunt parkeren op P3, P4, P5, P6, P7 en P8. Daarnaast zijn ook de parkeerplaatsen bij de - in de buurt gelegen ijsbaan en de bioscoop - beschikbaar. Voor al deze parkeerplaatsen is geen parkeerkaart nodig. Volg de instructies van de verkeersregelaars ter plekke. Zij zullen je leiden naar de dichtstbijzijnde beschikbare parkeerplaats.

Openbaar vervoer:
Je kunt de trein nemen naar Enschede Kennispark. Vanaf daar is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar het stadion. Met de bus is het FC Twente Stadion bereikbaar vanaf het busstation in Enschede (lijn 1).

Openbaar vervoer Openbaar vervoer Bekijk hier de makkelijkste route met het openbaar vervoer

Wat mag ik het stadion mee innemen?

Alleen tassen van A4 formaat of kleiner mogen, na controle, mee het stadion in worden genomen. Eten/drinken, tassen, koffers, of goederen groter dan A4 formaat zijn niet toegestaan en zullen bij de ingangen in bewaring worden genomen. Na afloop van de wedstrijd kunnen deze goederen bij dezelfde ingang weer opgehaald worden.

Medische noodzaak
Als je vanwege medische redenen medicatie of een tas, groter dan het toegestane formaat, mee dient te nemen naar het stadion, dan is het handig om dit vooraf te laten weten. Je kunt vervolgens bij de ingang van het stadion de bevestiging op dit verzoek aan het veiligheidspersoneel laten zien, zodat je de medicatie en/of de tas mee naar binnen mag nemen.

Speel mee met de Fan of the Match quiz!

Weet jij alles van de OranjeLeeuwinnen? Speel dan in de rust van de wedstrijd mee met de Fan of the Match quiz via onsoranje.nl/quiz en maak kans op een gesigneerd shirt van één van de speelsters. De uitleg om mee te doen aan deze quiz ontvang je in het stadion voorafgaand aan de wedstrijd.

De KNVB Oranje app De KNVB Oranje app Download de KNVB Oranje app!

FAQ FAQ Veelgestelde vragen en antwoorden rondom de interland Nederland - Noorwegen.

Kaartverkoop

Heb je vragen over tickets? Neem dan contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.

Spelers en staf Oranjevrouwen

Alle informatie over de speelsters en de technische staf van de OranjeLeeuwinnen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen