Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinformatie Nederland - Georgië

KNVB Media
KNVB Media
26 mei, 9:45

Het Nederlands elftal oefent zondag 6 juni in Enschede tegen Georgië. - Foto: KNVB Media

Het is de laatste krachtmeting voor het Nederlands elftal voor het Europees kampioenschap. Zondag 6 juni speelt het team van bondscoach Frank de Boer in het FC Twente Stadion in Enschede tegen Georgië. Het wordt een speciale ontmoeting, want de wedstrijd maakt onderdeel uit van de pilot waarbij supporters weer worden toegelaten in de stadions.

Het is dus geen reguliere wedstrijd met publiek, maar een pilotevent. Houd de Close App in de gaten voor jouw persoonlijke instructies en het laatste nieuws. Heb je deze nog niet gedownload, doe dit dan nu via onderstaande link.

Close App Close App Download hier de Close App.

Testen voor toegang

Om de wedstrijd te bezoeken is het noodzakelijk om een negatief sneltest resultaat te tonen. De testuitslag is 40 uur geldig, dus je moet je op zaterdag 5 juni of zondag 6 juni laten testen. Deze test is gratis en moet je zelf inplannen. De sneltest kan ingepland worden door op www.testenvoortoegang.org te kiezen voor ‘publiek bij sportwedstrijd’ en dan de datum + aanvang in te vullen. Je krijgt daarna de opties te zien om je test in te plannen.

Stadioninformatie

In het FC Twente Stadion kan betaald worden met PIN-pas of met de Veste-kaart. Deze kan voor twee euro gekocht worden bij de servicepunten in het stadion. In het stadion is eten en drinken te bestellen bij de kiosken.

Print je tickets!
Vergeet niet om je tickets uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan NIET worden gescand en geeft dus géén toegang.

Tickets printen Tickets printen Lees hier alle tips over het printen van je ticket.

Hoe kom ik naar het stadion?

Met de auto:

Vanuit de richting Deventer
Komende vanaf de A1 volg je de A35 richting Enschede. Je neemt de afslag Enschede West, Universiteit (afslag 26a) en bovenaan de afslag ga je rechtsaf. Vervolgens neem je na 500 meter de eerste afslag rechts richting Universiteit. Bij de stoplichten ga je linksaf en blijf je de weg 2,5 kilometer volgen. Direct na de brug over het kanaal sla je linksaf (Elysium). Blijf deze weg volgen totdat je de parkeerplaatsen bereikt.

Vanuit Hengelo
In Hengelo volg je de borden Enschede, je komt dan op de Enschedesestraat uit. Als je Hengelo uitrijdt blijf je deze weg 2,5 kilometer volgen. Bij de verkeerslichten sla je rechtsaf en direct weer rechtsaf. Ga onder het spoor door en het FC Twente Stadion ligt aan je linkerhand.

Vanuit Duitsland (B54)
Blijf de N35 volgen totdat deze overgaat in de A35. Neem vervolgens de afslag Enschede West, Universiteit (afslag 26) en ga bovenaan de afslag rechtsaf. Vervolgens neem je na 500 meter de eerste afslag rechts richting Universiteit. Bij de stoplichten ga je linksaf en blijf je de weg 2,5 kilometer volgen. Direct na de brug over het kanaal sla je linksaf (Elysium). Blijf deze weg volgen totdat je de parkeerplaatsen bereikt.

Let op!
Er zijn dit weekend wegwerkzaamheden op de A1 tussen knooppunt Azelo en afrit Rijssen. De A1 is vanaf knooppunt Azelo tot afrit Rijssen (28) in de richting van Deventer – Amsterdam afgesloten voor al het verkeer. Er zijn omleidingsroutes ingesteld. Houd rekening met een extra reistijd van ongeveer 40 minuten en onverwachte drukte.

Parkeren
Je kunt parkeren op P5, P6, P7 en P8. Daarnaast zijn ook de parkeerplaatsen bij de - in de buurt gelegen ijsbaan en de bioscoop - beschikbaar. Voor al deze parkeerplaatsen is geen parkeerkaart nodig. Volg de instructies van de verkeersregelaars ter plekke. Zij zullen je leiden naar de dichtstbijzijnde beschikbare parkeerplaats.

Openbaar vervoer:

Op wedstrijddagen rijden er extra treinen van en naar station Enschede Kennispark. Met de bus is het FC Twente Stadion bereikbaar vanaf het busstation in Enschede (lijn 1).

Openbaar vervoer Openbaar vervoer Bekijk hier de makkelijkste route met het openbaar vervoer

Wat mag ik het stadion mee innemen?

Alleen tassen van A4 formaat of kleiner mogen, na controle, mee het stadion in worden genomen. Eten/drinken, tassen, koffers, of goederen groter dan A4 formaat zijn niet toegestaan en zullen bij de ingangen in bewaring worden genomen. Na afloop van de wedstrijd kunnen deze goederen bij dezelfde ingang weer opgehaald worden.

Medische noodzaak
Als je vanwege medische redenen medicatie of een tas, groter dan het toegestane formaat, mee dient te nemen naar het stadion, dan is het handig om dit vooraf te laten weten. Je kunt vervolgens bij de ingang van het stadion de bevestiging op dit verzoek aan het veiligheidspersoneel laten zien, zodat je de medicatie en/of de tas mee naar binnen mag nemen.

Fanactiviteiten

Weet jij net als 17 miljoen andere Nederlanders én Frank de Boer wat de beste opstelling is voor de volgende wedstrijd van het Nederlands elftal? Laat maar zien. Maak die opstelling, kies je beste formatie en deel het met vrienden. Met de KNVB Oranje-app kun je nu bij elke wedstrijd de opstelling voorspellen in de 17 miljoen bondscoaches activatie. Via de Fanzone open je de 17 miljoen bondscoaches  en bepaal jij de opstelling! 

De KNVB Oranje app De KNVB Oranje app Download de KNVB Oranje app!
Speel mee met de Fan of the Match game!
Weet jij alles van het Nederlands elftal? Speel dan voorafgaand aan de wedstrijd mee met de Fan of the Match quiz via onsoranje.nl/quiz en maak kans op een gesigneerd shirt van één van de spelers. De uitleg om mee te doen aan deze quiz ontvang je in het stadion voorafgaand aan de wedstrijd.

Oranje EK-pool
Speel mee met de officiële Oranje EK-pool van Nederland en maak kans op unieke en exclusieve Oranje prijzen. En natuurlijk kun je in een eigen pool de strijd aangaan met vrienden, familie of collega’s.

Oranje EK-pool Oranje EK-pool Lees hier meer over de Oranje EK-pool.

FAQ FAQ Veelgestelde vragen en antwoorden rondom de interland Nederland - Georgië.

Kaartverkoop

Heb je vragen over tickets? Neem dan contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen