Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinformatie Nederland-Letland

KNVB Media
KNVB Media
26 maart, 10:00

De laatste (en enige) keer dat Oranje en Letland elkaar in Amsterdam troffen was Arjen Robben nog van de partij (in 2014) - Foto: KNVB Media

Het Nederlands elftal speelt zaterdag zijn eerste thuiswedstrijd in de kwalificatie voor het WK in Qatar. In de Johan Cruijff ArenA is Letland de tegenstander. Het wordt een speciale ontmoeting, nu de wedstrijd deel uitmaakt van een Fieldlab onderzoek.

Het is dus geen reguliere wedstrijd met publiek, maar een testevenement. Houd de Close App in de gaten voor jouw persoonlijke instructies en het laatste nieuws. Heb je deze nog niet gedownload, doe dit dan nu via onderstaande link.

Close App Close App Download hier de Close App.

Stadioninformatie

Het stadion opent om 16.30 uur. Afhankelijk van jouw tijdsslot kun je naar binnen. De Johan Cruijff ArenA is een PIN Only stadion. Dat betekent dat contante betaling in het stadion niet mogelijk is. Je kunt alleen met PIN-pas of creditcard betalen. Roken is niet toegestaan bij KNVB-evenementen. Dat betekent dat er na het passeren van de toegangsautorisatie niet meer gerookt mag worden, ook niet in delen van het stadion die zich in de open lucht bevinden.

Print je tickets!
Vergeet niet om je tickets uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan NIET worden gescand en geeft dus géén toegang.

Tickets printen Tickets printen Lees hier alle tips over het printen van je ticket.

Fanactiviteiten

Weet jij net als 17 miljoen andere Nederlanders én Frank de Boer wat de beste opstelling is voor de volgende wedstrijd van het Nederlands elftal? Laat maar zien. Maak die opstelling, kies je beste formatie en deel het met vrienden. Met de KNVB Oranje-app kun je nu bij elke wedstrijd de opstelling voorspellen in de 17 miljoen bondscoaches activatie. Via de Fanzone open je de 17 miljoen bondscoaches  en bepaal jij de opstelling! 

De KNVB Oranje app De KNVB Oranje app Download de KNVB Oranje app!
Speel mee met de Fan of the Match game!
Weet jij alles van het Nederlands elftal? Speel dan in de rust mee met de Fan of the Match quiz via onsoranje.nl/quiz en maak kans op een gesigneerd shirt van één van de spelers. De uitleg om mee te doen aan deze quiz ontvang je in het stadion voorafgaand en in de rust van de wedstrijd.

Spandoeken
Voor deze wedstrijd hebben we van tevoren van onze trouwe fans digitaal spandoeken verzameld. Dit gezamenlijke spandoek komt te hangen onderaan aan de Zuidzijde (bubbel 6). Doordat we een spandoek van meerdere fans samen hebben gemaakt, is het helaas niet mogelijk om hier een persoonlijk spandoek op te hangen.

Hoe kom ik naar het stadion?

Vanuit alle richtingen A1, A2, A9, A10: volg de ‘P-ArenA  ArenAPoort’ verwijzing op de borden op de snelwegen. 

Kom je vanaf A10-zuid (vanuit richting Den Haag, Leiden, Rotterdam), volg dan afrit S111 op de A10;

Kom je vanaf A10-noord (vanuit richting Alkmaar, Zaandam), volg dan afrit S112 op de A10;

Kom je vanaf de A1 (vanuit richting Amersfoort, Almere), volg dan A9, afrit S112;

Kom je vanaf de A2 (vanuit richting Utrecht), volg dan de A9, afrit S111;

Voor P1: volg P1 rondom de Johan Cruijff ArenA.
Voor P2 tot en met P24: volg ‘P-ArenAPoort’ rondom de Johan Cruijff ArenA.

Bereikbaarheid Bereikbaarheid Meer informatie over de bereikbaarheid van de Johan Cruijff ArenA.

Wat mag ik het stadion mee innemen?

Alleen tassen van A4 formaat (30 x 21 x 10 cm) of kleiner mogen, na controle, het stadion mee in worden genomen. Tassen, koffers of goederen groter dan A4 formaat zijn dus niet toegestaan en zullen worden geweigerd bij de ingang. Er is (een zeer beperkte) opslagmogelijkheid in lockers op het ArenApark. Meer informatie over lockers vind je hieronder.

Lockerpoint Lockerpoint Lees hier meer informatie over lockers.

Medische noodzaak
Als je vanwege medische redenen een tas, groter dan het toegestane formaat, mee dient te nemen naar het stadion, kun je dit vooraf laten weten via onderstaand mailadres. Wanneer het verzoek gegrond is zul je een bevestiging per mail ontvangen die je kan uitprinten en bij de ingang van het stadion kan tonen aan het veiligheidspersoneel.

Het nieuwe tassenbeleid draagt bij aan de algehele veiligheid in het stadion. De ArenA verwacht bovendien dat het leidt tot kortere wachtrijen bij de ingangen omdat de tassencontrole minder tijd zal kosten.

Kaartverkoop

Heb je vragen over tickets? Neem dan contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen