Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kaartverkoop EURO 2020

KNVB Media
KNVB Media
30 november 2019, 18:00

Alle Oranje ClubCardhouders worden op 3 december persoonlijk door de KNVB over de verkoopprocedure geïnformeerd - Foto: KNVB Media

De kaartverkoop voor UEFA EURO 2020 verloopt in twee fases. De eerste fase, de verkoop van de neutrale vakken, is inmiddels afgerond. De tickets voor de Oranjevakken gaan binnenkort voor Oranje ClubCardhouders in de verkoop.

Nu Oranje zich heeft geplaatst voor het EK 2020 heeft de KNVB tickets toegewezen gekregen voor de zogenaamde Oranjevakken. Alleen Oranje ClubCardhouders maken kans op deze tickets. Alle Oranje ClubCardhouders worden op 3 december persoonlijk door de KNVB over de verkoopprocedure geïnformeerd.

Gewogen loting

De verwachting is dat de vraag groter is dan het aantal beschikbare tickets. De tickets worden dan verloot middels een gewogen loting. Deze loting staat onder toezicht van een notaris en vindt plaats op donderdag 16 januari 2020 om 11:00 uur in het KNVB bondsbureau (Woudenbergseweg 56-58, Zeist). Aanmelden voor het bijwonen van de loting kan t/m 2 januari via onsoranje@knvb.nl.

Alle Oranje ClubCardhouders die tickets aanvragen loten mee. Hoe meer punten je hebt gespaard door het bezoeken van zoveel mogelijk uit- en thuiswedstrijden tijdens de EK-kwalificatieperiode van 1 januari 2018 t/m 31 december 2019, hoe groter de kans op tickets tijdens EURO 2020. 

Bekijk hieronder de procedures voor de ticketverkoop en het aanvragen van tickets.

Wil je alsnog kans maken op toegang tot de kaartverkoop voor de Oranjevakken tijdens EURO 2020?

Schaf dan voor 1 december 2019 een Oranje ClubCard aan. Alleen op deze manier heb je toegang tot de kaartverkoop voor het EK 2020.

Aanvragen Oranje ClubCard Aanvragen Oranje ClubCard Vraag je hier je Oranje ClubCard aan.

Contact

Heb je nog vragen? Bekijk dan de eerst de veelgestelde vragen of neem dan contact met ons op via onderstaand e-mailadres of tijdens kantooruren via 0343-499207.

Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Bekijk hier de veelgestelde vragen over EURO 2020.
UEFA EURO 2020 UEFA EURO 2020 Lees hier de informatie van de UEFA.

OnsOranje

Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Ook voor vragen aan de redactie.

De Oranje ClubCard, exclusief voor Oranjefans

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen