Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinformatie OranjeLeeuwinnen - Slovenië

KNVB Media
KNVB Media
12 november 2019, 8:30

De Oranjevrouwen spelen op 12 november in het GelreDome tegen Slovenië. - Foto: KNVB Media

De OranjeLeeuwinnen nemen het op 12 november in Arnhem op tegen Slovenië. Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie voor jouw bezoek aan deze wedstrijd.

De belangrijkste tijden

17.00 uur: Oranje Fanzone open
18.30 uur: GelreDome open
20.00 uur: aanvang wedstrijd Nederland – Slovenië

Hoe kom ik naar het stadion?

Openbaar vervoer

Trein
Als je met het openbaar vervoer reist kun je het beste de trein naar station Arnhem Centraal nemen. Vanaf hier vertrekken zowel pendel- als stadsbussen richting GelreDome.

Openbaar vervoer Openbaar vervoer Bekijk hier de makkelijkste route met het openbaar vervoer.

Touringcar
Organiseer je zelf een busreis? Koop dan een bus parkeerkaart.

Parkeerkaart touringcar Parkeerkaart touringcar Bestel hier een parkeerkaart voor een touringcar

Eigen Vervoer

Kom goed voorbereid naar het GelreDome en bestel alvast van tevoren je parkeerkaart (vanaf €12,50). Een parkeerkaart op de dag zelf op het parkeerterrein is €15,-.

Een parkeerkaart geeft je toegang tot een parkeerplaats die op dat moment in gebruik is. Volg op de wedstrijddag de gele borden naar de parkeerplaats. Let op: Dit ticket geeft geen garantie tot de parkeerplaats P-GelreDome.

Parkeerkaarten Gelredome Parkeerkaarten Gelredome Bestel hier je parkeertickets!

Met de fiets
Kom je met de fiets of brommer naar GelreDome? Maak dan gebruik van de fietsenstalling. Deze is gratis, maar niet bewaakt. De stallingen bevinden zich op de hoeken van het stadion, nabij de entree. Fietsen of brommers die toegangspaden of calamiteitenroutes verhinderen worden verwijderd.

Print je tickets!

We sturen de tickets een paar dagen voor de wedstrijd naar je toe. Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de KNVB Ticketshop? Vergeet dan niet om je tickets uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Let op: Een ticket op een smartphone kan NIET worden gescand en geeft dus géén toegang.

Om de doorstroom bij de entree te versnellen, vragen we je om het ticket alvast in vieren te vouwen met de streepjescode bovenop. Je kunt de kaart scannen bij de toegangspoort door deze met de barcode naar boven op het plateau onder de scanner te leggen. Bij groen licht kun je door de poort naar binnen. Bij sommige poorten kunnen stewards met handscanners staan, deze helpen je verder.

De OranjeLeeuwinnen peppen zich op voor de wedstrijd.

WELKE FANACTIVITEITEN ZIJN ER ROND DE WEDSTRIJD?

Kom in de stemming in de Oranje Fanzone. Vanaf 17.00 uur is de Oranje Fanzone geopend. Je vindt de Fanzone, die voor iedereen gratis toegankelijk is bij de hoofdingang van het GelreDome. Er is voor ieder wat wils dus dé ideale manier om in de stemming te komen voor de wedstrijd! Zo is er van alles te doen voor kinderen, zoals schminken en een ontmoeting met Dutchy & Kicky. Er zijn drank- en foodstandjes. En de 538 DJ’s on tour zijn er om samen met jou er een feestje van te maken.

Sfeeractie
Bij binnenkomst liggen er klappers op jullie stoelen. We vragen alle supporters massaal met deze klappers te gaan klappen op het moment dat de OranjeLeeuwinnen het veld op komen. In de sfeervakken liggen ook vlaggen om mee te zwaaien. We verzoeken je de vlaggen na afloop weer in te leveren bij de KNVB-medewerkers.

Kom in de stemming in de Oranje Fanzone.

Wat is nog meer belangrijk om te weten?

Rookvrij stadion
In alle publieke ruimtes, inclusief de tribunes in het Gelredome mag er niet gerookt worden. Naast reguliere tabakswaren zijn ook alle vormen van e-smoking niet toegestaan.

Catering
Tijdens de wedstrijd kun je in het stadion bij de verschillende verkooppunten terecht voor frisdranken, koffie, thee en snacks. Betalen kun je met de GelreDome Wallet (betaalkaart) die verkrijgbaar is bij de automaten en/of kassa’s in en rondom het stadion.

De GelreDome Wallet is tijdens alle evenementen in het GelreDome geldig. Je kunt de Wallet via de speciale wallet website registreren en persoonlijk maken. Zo kun je eenvoudig je bestellingen terug zien, je tegoed opwaarderen of na afloop van het event terug laten boeken naar je rekening. Het minimale bedrag waarvoor je de Wallet kunt aanschaffen is € 5,-. Het is helaas niet mogelijk om de GelreDome Wallet voorafgaand aan een evenement aan te schaffen of te bestellen.

Aangescherpt tassenbeleid
Alleen tassen van A4 formaat (30 x 21 x 10 cm) of kleiner mogen, na controle, het stadion mee in worden genomen. Tassen, koffers of goederen groter dan A4 formaat zijn dus niet toegestaan en zullen worden geweigerd bij de ingang. Er zijn geen kluisjes of andere opslagruimtes bij GelreDome.

Contact

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen, dan zijn wij op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar op onderstaand telefoonnummer en e-mailadres. Je kunt je vragen daarnaast ook stellen via de social media kanalen van OnsOranje. Op social media en in het speciale Facebook-event plaatsen we ook het laatste nieuws.

Kaartverkoop

Heb je vragen over tickets? Neem dan contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.

De Oranje ClubCard, exclusief voor Oranjefans

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen