Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinformatie OranjeLeeuwinnen - Rusland

KNVB Media
KNVB Media
8 oktober 2019, 10:45

De OranjeLeeuwinnen ontvangen op 8 oktober Rusland in het Philips stadion. - Foto: KNVB Media

Na de uitstekende start van de EK-kwalificatie tegen Estland (0-7) en Turkije (3-0) ontvangen de OranjeLeeuwinnen van bondscoach Sarina Wiegman Rusland op dinsdag 8 oktober in het Philips stadion.

De belangrijkste tijden:

17.00 uur: Oranje Fanzone open
18.30 uur: Philips stadion open
20.00 uur: Aanvang wedstrijd

Hoe kom ik naar het stadion?

Openbaar vervoer

Trein
Wij adviseren je om met het openbaar vervoer naar het stadion te komen. Vanaf het Centraal Station Eindhoven is het 10 minuten lopen naar het Philips Stadion. Ook is het mogelijk om op station Strijp-S uit te stappen. Vanaf hier is het nog circa. 15 minuten lopen naar het stadion.  Plan je reis via de NS-reisplanner en/of 9292. 

Bus
Ga naar de website www9292.nl voor de meest actuele reisinformatie naar het Philips Stadion. Let op: op wedstrijddagen wordt de PSV-laan vanaf het centrum richting Strijp-S afgesloten waardoor jouw dichtstbijzijnde bushalte mogelijk gesloten is.  

Openbaar vervoer Openbaar vervoer Bekijk hier de makkelijkste route met het openbaar vervoer.

Touringcar
Heb je een busreis georganiseerd? Dan zorgen we ervoor dat je dichtbij kan parkeren. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Meld jouw bus uiterlijk woensdag 2 oktober aan via internetverkoop@knvb.nl. Wij reserveren dan een parkeerplek voor jouw bus. Je ontvangt per e-mail een parkeerkaart.

Eigen Vervoer

De avondspits rondom Eindhoven is vaak erg druk. Houd daarom rekening met enige vertraging en vertrek op tijd van huis om niets van de wedstrijd te hoeven missen. Koop daarnaast vooraf een parkeerkaart zodat je verzekerd bent van een plek.

Met de auto
Volg in Eindhoven de borden Centrum en houd vervolgens de parkeerroute Centrum aan. Door middel van de P-route word je doorverwezen naar een nog vrije parkeergelegenheid.
Let op: op wedstrijddagen is de PSV-laan afgesloten.

Parkeerkaarten voor P Fellenoord en P De Lage Landen kun je vooraf hieronder kopen.

Parkeerkaarten Parkeerkaarten Koop hier je parkeerkaart.

P Oost, P West en Parking Philips Stadion zijn alleen beschikbaar voor genodigden die in het bezit zijn van een parkeerkaart.

Met de fiets
De fietsenstallingen bevinden zich op de PSV-laan, kruising Vonderweg (tegenover ingang 20). Deze zijn gratis, maar niet bewaakt. Fietsen of brommers die toegangspaden of calamiteitenroutes verhinderen, worden verwijderd.

WELKE FANACTIVITEITEN ZIJN ER ROND DE WEDSTRIJD?

Kom in de stemming op de Oranje Fanzone
Vanaf 17.00 uur is de Oranje Fanzone geopend. Je vindt de Fanzone, die voor iedereen gratis toegankelijk is aan de oostzijde van het Philips stadion bij ingang 14-18. Er is voor ieder wat wils dus dé ideale manier om in de stemming te komen voor de wedstrijd! Zo is er van alles te doen voor kinderen, zoals schminken en een ontmoeting met Dutchy & Kicky. Er zijn drank- en foodstandjes. En de 538 DJ’s on tour zijn er om samen met jou er een feestje van te maken.

100e interland Danielle van de Donk
Daniëlle van de Donk kan op dinsdag 8 oktober haar 100e interland spelen. Deze mijlpaal willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om dit te vieren, willen we jullie vragen om allemaal in de 10e minuut te gaan staan en samen met het orkest het nummer van Daniëlle van de Donk te zingen.

Daniëlle van de Donk kan op dinsdag 8 oktober haar 100e interland spelen.

Sfeeractie
Bij binnenkomst worden er klappers uitgedeeld. We vragen alle supporters massaal met deze klappers te gaan klappen op het moment dat de OranjeLeeuwinnen het veld op komen. In de sfeervakken liggen ook vlaggen om mee te zwaaien. We verzoeken je de vlaggen na afloop weer in te leveren bij de KNVB-medewerkers.

Vakken U t/m Z
Heb je een kaartje voor de vakken U t/m Z gekocht? Houd er rekening mee dat de stoelen in deze vakken ongenummerd verkocht zijn en dat je vrij bent om te gaan zitten waar je wilt. Wil je met een grote groep bij elkaar zitten? Zorg dan dat je op tijd in het stadion bent. We verzoeken jullie om in dit vak zoveel mogelijk aan te sluiten en geen stoelen leeg te laten. Zo kan iedereen van de wedstrijd genieten.

Let op: Mocht je laat bij het stadion aankomen dan is het belangrijk om te weten dat het tijdens de volksliederen niet mogelijk is om de tribunes te betreden. Zodra de volksliederen zijn afgelopen, kun je je plekje in het stadion gaan zoeken.

Wat is nog meer belangrijk om te weten?

Print je tickets!
We sturen de tickets een paar dagen voor de wedstrijd naar je toe, tenzij je een week voor de wedstrijd de tickets koopt. Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de KNVB Ticketshop? Vergeet dan niet om je tickets uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion.

Om de doorstroom bij de entree te versnellen, vragen we je om het ticket alvast in vieren te vouwen met de streepjescode bovenop. Je kunt de kaart scannen bij de toegangspoort door deze met de barcode naar boven op het plateau onder de scanner te leggen. Bij groen licht kun je door de poort naar binnen. Bij sommige poorten kunnen stewards met handscanners staan, deze helpen je verder.

Let op: Een ticket op een smartphone kan NIET worden gescand en geeft dus géén toegang.

Tickets printen Tickets printen Lees hier alle tips over het printen van je ticket.

Rookvrij stadion
In alle publieke ruimtes, inclusief de tribunes in het Philips Stadion mag met ingang van 1 juli 2019 op wedstrijddagen niet meer gerookt worden. Naast reguliere tabakswaren zijn per juli ook alle vormen van e-smoking niet langer toegestaan.

Catering
Tijdens de wedstrijd kun je in het stadion bij de verschillende verkooppunten terecht voor frisdranken, koffie, thee en snacks. Je kunt hier alleen betalen met PIN.

De Oranjevrouwen kunnen niet zonder de steun van het Oranjelegioen.

Aangescherpt tassenbeleid
Alleen tassen van A4 formaat (30 x 21 x 10 cm) of kleiner mogen, na controle, het stadion mee in worden genomen. Tassen, koffers of goederen groter dan A4 formaat zijn dus niet toegestaan en zullen worden geweigerd bij de ingang. Er is geen opslagruimte bij het Philips Stadion.

Contact

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen, dan zijn wij op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar op 0343-499207 en kun je ons mailen op internetverkoop@knvb.nl. Je kunt je vragen daarnaast ook stellen via de social media kanalen van OnsOranje. Op social media en in het speciale Facebook-event plaatsen we ook het laatste nieuws.

Kaartverkoop

Heb je vragen over tickets? Neem dan contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.

Meer over de Oranjevrouwen

Alle informatie over het team en de speelsters

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen