Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinformatie Nederland - Noord-Ierland

KNVB Media
KNVB Media
10 oktober 2019, 1:15

Het Nederlands elftal neemt het op 10 oktober in Stadion Feijenoord op tegen Noord-Ierland. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands elftal neemt het op 10 oktober in Stadion Feijenoord op tegen Noord-Ierland, de verrassende koploper van de EK-kwalificatiegroep met onder andere Nederland en Duitsland. Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie voor je bezoek aan de wedstrijd. 

De belangrijkste tijden:

18.45 uur: Oranje Fanzone open
19.15 uur: Stadion Feijenoord open
20.45 uur: aanvang wedstrijd

Hoe kom ik naar het stadion?

Met de auto

De avondspits rondom Rotterdam is vaak erg druk. Houd daarom rekening met enige vertraging en vertrek op tijd van huis om niets van de wedstrijd te hoeven missen. Koop daarnaast een parkeerkaart via de KNVB ticketshop. Zo ben je verzekerd van een plek en reis je makkelijk verder naar het stadion.

Ticketshop Ticketshop Koop hier je parkeerkaart.

  • P&R Beverwaard (Edo Bergsmaweg 1, 3077 PX, Rotterdam): je bereikt de parkeerplaats door op het knooppunt Ridderkerk (A15/A16) de snelweg af te gaan richting Ridderkerk en dan de borden te volgen. Vanuit P-Beverwaard kun je op de reguliere tram stappen richting De Kuip. Op vertoon van je parkeerticket (in combinatie met een wedstrijdticket), reis je gratis met deze tram. Houd er rekening mee dat de tram richting het stadion er zo’n 20 minuten over doet.
  • P-Maasstad Ziekenhuis (Voer Krimpenerstraat in voor je navigatie): je bereikt de parkeerplaats via de IJsselmondse Randweg naar P-Zorgboulevard (volg de bewegwijzering). Bij aankomst wordt de parkeerkaart gescand en ontvang je een uitrijdkaart. Naast de parkeerplaats ligt de bushalte van station Rotterdam Lombardijen. Hier vertrekken de bussen naar de aankomsthalte op de Olympiaweg bij het stadion. Dit is ook de plek waarvandaan de pendelbussen weer vertrekken na de wedstrijd. De buspendel naar het stadion duurt nog ongeveer 15 minuten.
  • P Ahoy (Ahoyweg 10, 3084 BA, Rotterdam): Vanaf Ahoy vertrekken er pendelbussen richting het stadion. De buspendel naar het stadion duurt nog ongeveer 15 minuten.

Helaas zijn de parkeerplaatsen in de directe nabijheid van het stadion niet beschikbaar.

Lege autostoelen over naar Nederland - Noord-Ierland?

Deel ze nu eenvoudig via WhatsApp. Voor een beter milieu, delen van de onkosten of gewoon voor de gezelligheid. Download de Slinger app IOS en Android

Ga je naar Nederland - Noord-Ierland? En heb je lege autostoelen over?  Probeer dan de app.

De Slinger App wordt ingezet binnen het GO programma van de KNVB dat als doel heeft om CO2-uitstoot te verlagen in het autoverkeer van en naar sportwedstrijden. Met de app kunnen gebruikers heel eenvoudig hun lege stoelen delen via WhatsApp. Een bijkomend voordeel is dat gebruikers via de app heel eenvoudig afspraken kunnen maken over het delen van de onkosten voor brandstof en parkeergeld. Dus ga je naar Nederland - Noord-Ierland? En heb je lege autostoelen over? Probeer dan de app.

Go Go Kijk hier voor meer informatie.

Met de fiets

Bij het stadion is een bewaakte fietsenstalling aanwezig. Deze fietsenstalling bevindt zich rechts onder het Maasgebouw. Ook met de scooter kun je hier parkeren. De kosten zijn 1 euro per fiets en 2 euro per scooter.

Met het openbaar vervoer

De gemakkelijkste en snelste manier om bij het stadion te komen is met het openbaar vervoer. Het stadion is bereikbaar met de tram en de trein. Plan je reis via de NS-reisplanner en/of 9292. Houd er rekening mee dat de laatste trein op tijd vertrekt. Het kan helaas voorkomen dat je daardoor eerder moet vertrekken om nog thuis te kunnen komen.

Openbaar vervoer Openbaar vervoer Bekijk hier de makkelijkste route met het openbaar vervoer.

Tram
Vanaf Centraal Station Rotterdam pak je tramlijn 23 richting Beverwaard en stap je uit bij halte Stadion Feijenoord. De tram stopt daarnaast bij metrohaltes Beurs en Wilheminaplein, waar je vanaf de metro kunt overstappen. De RET zet rondom deze wedstrijd extra trams in. De reistijd vanaf Rotterdam Centraal bedraagt ongeveer 20 minuten.

Trein
Reguliere treinen maken voorafgaand aan de wedstrijd een stop bij station Stadion Feijenoord.

Busvervoer
Heb je een busreis georganiseerd? Dan zorgen we ervoor dat je dichtbij kan parkeren. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Meld jouw bus uiterlijk 3 oktober aan via internetverkoop@knvb.nl.
Wij reserveren dan een parkeerplek voor jouw bus. Je ontvangt per e-mail een parkeerkaart.

#FootballPeople #FootballPeople #FootballPeople tegen discriminatie in het voetbal.

Print je ticket(s)!

We sturen de tickets een paar dagen voor de wedstrijd naar je toe, tenzij je een week voor de wedstrijd de tickets koopt. Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de KNVB Ticketshop? Vergeet je ticket niet uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Om de doorstroom bij de entree te versnellen, vragen we je om het ticket alvast in vieren te vouwen met de streepjescode bovenop. Let op: een ticket op een smartphone kan NIET gescand worden en geeft dus geen toegang tot het stadion.

Tickets printen Tickets printen Lees hier alle tips over het printen van je ticket.

Welke fanactiviteiten zijn er rond de wedstrijd?

Kom alvast in de stemming voor de wedstrijd op de Oranje Fanzone. Op de Oranje Fanzone kun je terecht voor allerlei activiteiten en natuurlijk kun je er wat eten en drinken. De Oranje Fanzone is binnen de stadionhekken en kun je bereiken door bij ingang 19 t/m 24 naar binnen te gaan. Het is geen probleem wanneer je een andere ingang op je ticket hebt staan. De Oranje Fanzone is vanaf 18.45 uur geopend. Let op: de andere ingangen gaan pas om 19.15 uur open.

Sfeeractie
De eerste thuiswedstrijd dit najaar van het Nederlands elftal is meteen de kraker tegen Noord-Ierland. We hebben daarom op de parterrevakken W, X & Z vlaggen klaargelegd om mee te zwaaien. We vragen alle supporters massaal met deze vlaggen te gaan zwaaien op het moment dat het Nederlands elftal het veld op komt. We verzoeken je de vlaggen na afloop weer in te leveren bij de servicemedewerkers.

Het Nederlands elftal kan niet zonder de steun van het Oranjelegioen.

Sfeervak
Heb je een kaartje voor het sfeervak gekocht? Houd er rekening mee dat de stoelen in het sfeervak ongenummerd verkocht zijn en dat je vrij bent om te gaan zitten waar je wilt. Wil je met een grote groep bij elkaar zitten? Zorg dan dat je op tijd in het stadion bent. We verzoeken jullie om in dit vak zoveel mogelijk aan te sluiten en geen stoelen leeg te laten. Zo kan iedereen van de wedstrijd genieten.

Programmaboekje

Bij deze interland verschijnt ook weer een programmaboekje, door en voor supporters gemaakt. Je kunt het programmaboekje binnen de hekken bij rondlopende verkopers en bij de merchandisestand op de Oranje Fanzone aanschaffen voor €2,50.

Aangescherpt Tassenbeleid

Alleen tassen van A4-formaat (30 x 21 x 10 cm) of kleiner mogen, na controle, het stadion mee in worden genomen. Tassen, koffers of goederen groter dan A4-formaat zijn dus niet toegestaan en zullen worden geweigerd bij de ingang. Er is geen opslagruimte bij Stadion Feijenoord.

 

Catering

In en rondom het stadion zijn diverse eetgelegenheden. Ook kun je op Oranje Fanzone terecht om wat te eten en te drinken. In Stadion Feijenoord worden speciale cateringmunten gebruikt. Je kunt deze munten – na de toegangscontrole – aanschaffen bij de verkooppunten in het stadion. Een munt kost € 3,10,-. Na de wedstrijd kunnen ongebruikte munten weer worden ingeleverd bij de muntverkooppunten. Reguliere Feyenoordmunten zijn bij interlands niet geldig.

De interlandmunten van vorig seizoen (2018/’19) kunnen deze wedstrijd worden omgeruild bij de muntverkooppunten voor nieuwe interlandmunten (seizoen 2019/’20). Met oude munten kun je dus niet betalen, je moet even langs de kassa om ze om te ruilen.

Kaartverkoop

Heb je vragen over tickets? Neem dan contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen