Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinformatie Nederland - Turkije

KNVB Media
KNVB Media
22 augustus 2019, 13:30

Nederland-Turkije is de eerste interland na het succesvolle WK. - Foto: KNVB Media

Na het succesvolle WK van de OranjeLeeuwinnen, starten we alweer met de kwalificatiewedstrijden voor het EK2021. De eerste thuiswedstrijd is Nederland-Turkije op 3 september 20.00 uur in Heerenveen.

Op deze pagina vind je alle praktische informatie met betrekking tot jouw bezoek aan de wedstrijd. Het is altijd druk rond het stadion, dus we adviseren je onderstaande informatie goed door te lezen en ruim op tijd van huis te gaan. Het stadion opent zijn deuren om 18.30 uur, de Oranje Fanzone is open van 17.00 tot 19.30 uur.

Print je ticket(s)!

Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de KNVB Ticketshop? Vergeet dan niet om je ticket(s) uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan NIET worden gescand en geeft dus géén toegang.

Een ticket op een smartphone kan niet gescand worden.

Je kunt de kaart scannen bij de toegangspoort door deze met de barcode naar boven op het plateau onder de scanner te leggen. Bij groen licht kun je door de poort naar binnen. Bij andere poorten kunnen stewards met handscanners staan, deze helpen je verder.

Om de doorstroom bij de entree te versnellen, vragen we je om het ticket alvast in vieren te vouwen met de streepjescode bovenop.

Sfeeractie bij opkomst

De prestatie van de OranjeLeeuwinnen op het WK verdient bij de eerste interland op Nederlandse bodem een gave sfeeractie. We gaan ze met z’n allen een warm onthaal geven!  De actie vindt plaats op het moment dat de spelers het veld op komen.

  • In de sfeervakken liggen vlaggen om mee te zwaaien. We verzoeken je de vlaggen na afloop weer in te leveren.
  • Over vak 19 en 20 komt een spandoek. Dit duurt maar kort en je kunt door het spandoek heen kijken.
  • Op alle stoelen liggen klappers klaar. Gebruik deze voor extra volume bij het aanmoedigen (bij de opkomst) van de OranjeLeeuwinnen.

Kom in de stemming op de Oranje Fanzone

Vanaf 17.00 uur is de Oranje Fanzone geopend. Je vindt de Fanzone, die voor iedereen gratis toegankelijk is, naast het stadion van sc Heerenveen, bij ingang E. Er is voor ieder wat wils dus dé ideale manier om in de stemming te komen voor de wedstrijd! Zo is er van alles te doen voor kinderen, zoals schminken en een ontmoeting met Dutchy & Kicky. Er zijn drank- en foodstandjes en de 538 DJ’s on tour zijn er om samen met jou er een feestje van te maken.

Ook Dutchy en Kicky zijn van de partij in Heerenveen.

Vervoer en parkeren

Belangrijk: vertrek op tijd, voorkom teleurstelling van een late aankomst in het stadion!

Openbaar Vervoer

Reis je per trein, dan kun je vanaf het station lopend of per bus naar het stadion. Station Heerenveen is op loopafstand (15 minuten) van het Abe Lenstra Stadion. De volgende buslijndiensten van Arriva rijden naar/langs het Abe Lenstra stadion:

  • Lijn 17 richting Oosterwolde
  • Lijn 48 richting Lemmer
  • Lijn 115 richting Assen

Let op: De wedstrijd is om 21:45 uur afgelopen. De laatste trein vanuit Heerenveen naar Utrecht gaat om 22:55 uur.

Openbaar vervoer Openbaar vervoer Bekijk hier de makkelijkste route met het openbaar vervoer.

Eigen vervoer en parkeren

In de omgeving van het Abe Lenstra Stadion zijn diverse parkeerterreinen:

  • P3 (De Opslach) 
  • P6 (Domela Nieuwenhuis weg)
  • P8 (Komeet)
  • Parkeerterrein tegen over de McDonalds (Weinmakker)

Daarnaast zijn er diverse parkeergelegenheden in het centrum van Heerenveen: aan het Geert Willigenplein, het Burgemeester Kuperus plein, het Gashoudersplein en het Molenplein. Alle parkeerterreinen zijn op loopafstand van het Abe Lenstra Stadion.

Bezoekers kunnen na 18.00 uur overal gratis parkeren op de openbare parkeerplaatsen in het centrum.

Vertrek op tijd, voorkom teleurstelling van een late aankomst in het stadion!

De parkeerterreinen P2 t/m P6, alsmede de parkeerterreinen in het centrum van Heerenveen en het parkeerterrein tegen over de McDonalds, zijn zowel uit noordelijke als uit zuidelijke richting bereikbaar via de A32 afslag 12 (centrum Heerenveen) en afslag 11 (Oranjewoud). Onderaan de afslag worden de parkeerterreinen via borden aangegeven. P8 is bereikbaar via snelweg A7 afslag 26a Tjalleberd, IBF.

Let op: Volg op de wedstrijddag de tekstkarren naar de parkeerplaatsen vanuit jouw rijrichting.

Georganiseerde bussen

Heb je een busreis georganiseerd? Dan zorgen we ervoor dat in de directe omgeving van het stadion kan parkeren. Dit gaat om bussen vanaf negen personen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Meld jouw bus uiterlijk 30 augustus aan via supportersservice@sc-heerenveen.nl of bel naar 0513 612100.

Catering

Tijdens de wedstrijd kun je in het stadion bij de verschillende verkooppunten terecht voor frisdranken, koffie, thee en snacks. Je kunt hier alleen betalen met pin of de consumptiemunten van sc Heerenveen.

Aangescherpt tassenbeleid

De KNVB voert een aangescherpt tassenbeleid door bij alle interlandwedstrijden. Alleen tassen van A4 formaat (30 x 21 x 10 cm) of kleiner mogen, na controle, het stadion mee in worden genomen. Tassen, koffers of goederen groter dan A4 formaat zijn dus niet toegestaan en zullen worden geweigerd bij de ingang. Er zijn helaas geen kluisjes beschikbaar voor grotere tassen.

 

Vragen?

Heb je naar aanleiding van deze mail nog vragen, dan zijn wij op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar op 0343-499207 en kun je ons mailen op internetverkoop@knvb.nl. Je kunt je vragen daarnaast ook stellen via de social media kanalen van OnsOranje. Op social media, de KNVB Oranje app en in het speciale Facebook-event plaatsen we ook het laatste nieuws Facebook Facebook Beijk hier het laatste nieuws bij het Facebook-event.

Kaartverkoop

Heb je vragen over tickets? Neem dan contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.

 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen