Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kaartverkoop uitwedstrijden Wit-Rusland en Noord-Ierland

KNVB Media
KNVB Media
13 augustus 2019, 15:00

Oranje is op jacht naar een ticket voor EURO 2020. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands elftal speelt in oktober en november twee uitwedstrijden in de kwalificatiereeks voor EURO2020. Zondag 13 oktober is Wit-Rusland de tegenstander in het Dinamo stadion in Minsk. Aanvang van de wedstrijd is om 18.00 uur. Zaterdag 16 november is Noord-Ierland de tegenstander in Belfast in Windsor Park. De aftrap hier is om 20.45 uur.

De kaartverkoop voor beide wedstrijden begint woensdag 28 augustus 12.00 uur en loopt tot en met woensdag 11 september. Alleen Oranje ClubCardhouders kunnen voor deze wedstrijd online één ticket kopen. LET OP: lees onderstaande verkoopinformatie goed door want voor Noord-Ierland geldt vanwege het beperkt aantal tickets een gewijzigd verkoopbeleid.  

Wit-Rusland - Nederland

Tickets voor het supportersvak kosten 10 euro per stuk; Dit is exclusief 2 euro servicekosten per ticket.

Noord-Ierland - Nederland

Tickets voor het supportersvak kosten 58 euro per stuk; Dit is exclusief 2 euro servicekosten per ticket.

Hoewel de Noord-Ierse voetbalbond aan de UEFA-voorwaarden voldoet, heeft de KNVB door de beperkte capaciteit van het stadion (18.334) slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar (ongeveer 700). De verwachting is dat dit aantal niet voldoende is om aan de volledige vraag te voldoen. Na overleg met de supportersvertegenwoordiging is daarom een gefaseerde verkoop vastgesteld. De supporters met de meeste punten hebben het eerste recht een ticket te kopen waarbij de gespaarde punten per 20 augustus a.s. als uitgangspunt gelden. Eventueel gemiste punten kunnen dan voor die tijd nog worden doorgegeven via mijnoranjeclubcard.nl.

Memphis en Georginio Wijnaldum vieren een goal tegen Duitsland, eerder in deze EK-kwalificatie.

Bestelmomenten

Hieronder de momenten waarop de verschillende groepen hun ticket kunnen bestellen:

  • Groep Oranje (aantal punten tussen 89 en 44): woensdag 28 augustus 12.00 uur t/m maandag 2 september 11.59 uur. Deze groep is verzekerd van een ticket alleen als in deze periode een ticket wordt gekocht. Daarna geldt geen ticketgarantie meer.
  • Groep Zilver (aantal punten tussen 43 en 19): maandag 2 september 12.00 uur t/m donderdag 5 september 11.59 uur. Voor deze groep kunnen we geen tickets garanderen omdat de verwachting is dat de groep ticketkopers groter is dan het aantal resterende tickets. Er geldt first come, first serve.
  • Groep Blauw (aantal punten tussen 18 en 0): donderdag 5 september 12.00 uur t/m woensdag 11 september. Indien er nog tickets overblijven, dan heeft deze groep als laatste de mogelijkheid een ticket te kopen. Er geldt first come, first serve.

Voor beide wedstrijden geldt dat tickets op naam staan en in de speelstad op de wedstrijddag alleen op vertoon van een geldig ID-bewijs persoonlijk kunnen worden afgehaald. Er worden geen tickets voor andere supporters meegegeven. Tevens is het deze keer niet mogelijk om tickets op naam van een andere ClubCardhouder te laten zetten.

Bestel tickets Bestel tickets Vanaf 28 augustus kunnen tickets worden besteld in de webshop.

Bestel hier jouw Oranje ClubCard Bestel hier jouw Oranje ClubCard Heb je nog geen Oranje ClubCard? Bestel deze dan hier.

Groepen

Wil je met een groep naast elkaar zitten? Dan moet je de tickets in dezelfde transactie bestellen. Meer informatie over het bestellen van de tickets vind je hieronder.

Hoe koop ik tickets? Hoe koop ik tickets? Lees de instructie hoe je als groep bij elkaar kunt zitten.

Kaartverkoop

Heb je vragen over tickets? Neem dan contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.

 

KNVB Oranje-app

Blijf op de hoogte van Oranje, bepaal de opstelling, beleef Oranje thuis in AR en nog veel meer. Alleen voor de echte Oranje fan!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen