Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinformatie Nederland - Mexico

KNVB Media
KNVB Media
5 april 2019, 10:30

Het GelreDome in Arnhem vormt het decor van de oefeninterland van de OranjeLeeuwinnen tegen Mexico. - Foto: KNVB Media

In de voorbereiding op het WK deze zomer in Frankrijk nemen de OranjeLeeuwinnen het vrijdag 5 april op tegen Mexico in het GelreDome in Arnhem.

Hier is alle praktische informatie met betrekking tot je bezoek aan de wedstrijd te vinden. Het is altijd druk rond het stadion, dus we adviseren je onderstaande informatie goed door te lezen en ruim op tijd van huis te gaan.

Oranje Fanzone

Vanaf 17.00 uur is de Oranje Fanzone geopend. Je vindt de Fanzone, die voor iedereen gratis toegankelijk is, op parkeerterrein Madrid - direct voor de hoofdingang van het stadion. Er is voor ieder wat wils dus dé ideale manier om in de stemming te komen voor de wedstrijd! Zo is er van alles te doen voor kinderen, zoals schminken en een ontmoeting met Dutchy & Kicky. Er zijn drank- en foodstandjes. En de 538 DJ’s on tour zijn er om samen met jou er een feestje van te maken.

Ontmoet Dutchy en Kicky in de Oranje Fanzone!

Print je Ticket

Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de KNVB Ticketshop? Vergeet dan niet om je tickets uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan NIET worden gescand en geeft dus géén toegang. Wij adviseren je tevens de tickets in zwart/wit te printen, aangezien het printen in kleur problemen op kan leveren. Je leest er hieronder meer over.

Tickets printen Tickets printen Lees hier meer over het goed printen van je ticket(s).

Om de doorstroom bij de entree te versnellen, vragen we je om het ticket alvast in vieren te vouwen met de streepjescode bovenop.

Vervoer

Het GelreDome is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.

Eigen Vervoer
Bij en rond het GelreDome zijn meerdere parkeerplaatsen voor bezoekers. Vanaf de parkeerplaatsen Rijnhal en Ohra kun je lopend naar GelreDome. Vanaf alle snelwegen rondom Arnhem wordt middels bebording en tekstwagens de beste parkeerplaats aangegeven.
Wij adviseren om van tevoren online een parkeerkaart te kopen.

Parkeerkaart Parkeerkaart Koop hier je parkeerkaart

Uitgebreide vervoersinfo & opties Uitgebreide vervoersinfo & opties Alles over de bereikbaarheid van het GelreDome

Openbaar Vervoer
Als je met het openbaar vervoer reist kun je het beste de trein naar station Arnhem Centraal nemen. Vanaf hier vertrekken zowel pendel- als stadsbussen richting GelreDome.

Openbaar vervoer Openbaar vervoer Bekijk hier de makkelijkste route met het openbaar vervoer.

Met de fiets
Kom je met de fiets of brommer naar GelreDome? Maak dan gebruik van de fietsenstalling. Deze is gratis, maar niet bewaakt. De stallingen bevinden zich op de hoeken van het stadion, nabij de entree. Fietsen of brommers die toegangspaden of calamiteitenroutes verhinderen worden verwijderd.

Touringcar
Organiseer je zelf een busreis? Dan heb je een bus parkeerkaart nodig. Je ontvangt dan 3 dagen voor het evenement alle informatie die je nodig hebt om bij GelreDome te komen.

Bus parkeerkaart Bus parkeerkaart Koop de bus parkeerkaart!

STADIONINFORMATIE

Tijdens de wedstrijd kun je in het stadion bij de verschillende verkooppunten terecht voor frisdranken, koffie, thee en snacks. Je kunt hier alleen betalen met de GelreDome Wallet (betaalkaart), die verkrijgbaar is bij de automaten en kassa’s in en rond het stadion. Betalen met cash of pinpas is dus niet mogelijk bij de verkooppunten.

De GelreDome Wallet is tijdens alle evenementen in het GelreDome geldig. Wil jij eenvoudig je bestellingen terugzien, je tegoed opwaarderen of na afloop van het event terug laten boeken naar je rekening? Dan kun je de Wallet via de speciale wallet website registreren en persoonlijk maken. Het minimale bedrag waarvoor je de Wallet kunt aanschaffen is € 5,-. Het is helaas niet mogelijk om de GelreDome Wallet voorafgaand aan een evenement aan te schaffen of te bestellen.

Neem je een spandoek mee naar het stadion? Houd er wel rekening mee dat - vanwege de veiligheid - alleen geïmpregneerde spandoeken zijn toegestaan in het Gelredome.

Aangescherpt tassenbeleid

Het GelreDome heeft een aangescherpt tassenbeleid. Alleen tassen van A4 formaat (30 x 21 x 10 cm) of kleiner mogen, na controle, het stadion mee in worden genomen. Tassen, koffers of goederen groter dan A4 formaat zijn dus niet toegestaan en zullen worden geweigerd bij de ingang. Er zijn geen kluisjes bij het Gelredome.

Alleen tassen van A4 formaat (30 x 21 x 10 cm) of kleiner mogen, na controle, het stadion mee in worden genomen.

Vragen?

Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen, dan zijn wij op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar op 0343-499207 en kun je ons mailen op internetverkoop@knvb.nl. Je kunt je vragen daarnaast ook stellen via de social media kanalen van OnsOranje. Op social media en in het speciale Facebook-event plaatsen we ook het laatste nieuws.

Kaartverkoop Oranje

Heb je vragen over tickets? Neem dan contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.

Maak kennis met Dutchy

Dutchy is de mascotte en allergrootste fan van het Nederlands elftal. Hij woont in Zeist en is bij elke thuiswedstrijd van het Nederlands elftal in het stadion te vinden.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen