Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kaartverkoop oefenduel Nederland – Engeland

KNVB Media
KNVB Media
20 november 2017, 12:00

Het Nederlands elftal kruist in maart de degens met grootmacht Engeland. - Foto: KNVB Media

Een ouderwetse kraker in Amsterdam! Vrijdag 23 maart (20.45) staat de vriendschappelijke interland tegen grootmacht Engeland in de Amsterdam ArenA op de agenda.

Engeland is altijd een even aantrekkelijke als gewaagde tegenstander van het Nederlands elftal geweest. Van de voorgaande 20 interlands wist Oranje er 6 te winnen, 5 duels gingen verloren en 9 ontmoetingen eindigden gelijk.

Voor de laatste nederlaag van onze mannen moeten we ver terug in de tijd. In 1996, op het EK, wist de opponent met 4-1 te winnen, een resultaat waarmee uiteindelijk alsnog de kwartfinale werd bereikt. In de zeven interlands daarna wist het Nederlands elftal drie maal te winnen, en werd het vier maal gelijk. De laatste confrontatie was vorig jaar, vriendschappelijk op Wembley. Oranje won met 1-2 (goals van Vincent Janssen en Luciano Narsingh).

Nederland - ENGELAND

Vrijdag 23 maart, 20.45 uur
Amsterdam ArenA

Tickets voor het duel op 23 maart 2018 zijn vanaf woensdag 22 november vanaf 12.00 uur te koop, exclusief voor Oranje ClubCard-houders, vanaf 18 euro. Deze trouwe fans ontvangen gedurende de hele verkoopperiode 25 procent korting op hun tickets.

De vrije verkoop start twee dagen later, vrijdag 24 november om 12.00 uur. De eerste supporters ontvangen een vroegboekkorting. Voor het tweede ticket hoeft slechts de helft te worden betaald. Deze korting geldt niet voor Oranje ClubCard-houders en is van toepassing op het goedkoopste kaartje.

Er geldt een toeslag van minimaal €1,50 op elke transactie. Deze toeslag is niet van toepassing voor OranjeClubCard-houders. Indien fysieke tickets worden besteld geldt een extra toeslag van €1,- per ticket.

Kinderen tot en met 14 jaar ontvangen vijftig procent korting. Tijdens de vroegboekkortingsperiode gaat er nog een keer de helft vanaf als dit het tweede kaartje is.

Tickets Tickets Regel nu je kaarten via de Ticketshop

Sfeervak

Bij deze oefeninterland is er natuurlijk een sfeervak op de korte zijde achter het doel. In dit vak mag gestaan worden. Wil je met een groep naast elkaar zitten of bestellen voor andere ClubCard-houders? Dan moet je de tickets in dezelfde transactie bestellen.

Kaartverkoop Kaartverkoop Hoe schaf ik tickets aan?

Jonge Leeuwen

Ben je lid van de Jonge Leeuwen? Dan heb je de mogelijkheid om eenmaal per jaar een gratis ticket te bestellen voor een wedstrijd naar keuze. Ben je nog geen lid van de Jonge Leeuwen? Meld je dan hieronder aan.

Jonge Leeuwen / Oranje ClubCard Jonge Leeuwen / Oranje ClubCard Klik voor je aanmelding voor de Jonge Leeuwen en/of de aanvraag van een Oranje ClubCard

Oranje Fanzone

Voor deze oefeninterland is de Oranje Fanzone geopend. Deze vindt plaats op de ArenA-boulevard naast het stadion en is voor iedereen toegankelijk. Op de Oranje Fanzone vind je diverse activiteiten, muziek en food&beverage. Voor ieder wat wils, dé ideale manier om in de stemming te komen voor de wedstrijd.

Kaartverkoop

Heb je vragen over tickets? Neem dan contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen