Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinformatie Open Training OranjeLeeuwinnen

KNVB Media
KNVB Media
30 juni, 16:15

Zwaai de OranjeLeeuwinnen zaterdag 3 juli uit en wens ze succes op de Olympische Spelen! - Foto: KNVB Media

Op zaterdag 3 juli om 11.00 uur vindt er een laatste training op Nederlandse bodem plaats van de OranjeLeeuwinnen voordat zij vertrekken naar Tokio. Deze ‘uitzwaaitraining’ is in de plaats gekomen voor de uitzwaaiwedstrijd tegen Zuid-Afrika, aangezien het Zuid-Afrikaanse team in verband met enkele coronabesmettingen niet kon afreizen naar Nederland. Hieronder vind je alle informatie voor jouw bezoek aan de Open Training.

Uitzwaaimoment

De Open Training is het laatste moment dat we de OranjeLeeuwinnen in actie zien voor de Olympische spelen. De training vindt plaats op veld 1 op de KNVB Campus in Zeist (Woudenbergseweg 56-58).

Het programma

 • 10.00 - 11.00 uur: KNVB Campus open voor publiek
 • 11.00 - 12.15 uur: Open Training van de OranjeLeeuwinnen
 • 12.15 - 12.45 uur: Kort uitzwaaiprogramma om de OranjeLeeuwinnen succes te wensen voor de Olympische Spelen

Plan een test in

We willen ervoor zorgen dat dit een veilige en prettige ervaring is voor iedereen. Om de Open Training te kunnen bezoeken is het noodzakelijk om een coronatoegangsbewijs (negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs) te tonen voor binnenkomst op het trainingscomplex. Deze toon je in de CoronaCheck-app bij de ingang van de KNVB Campus. 

Heb je nog geen vaccinatiebewijs? Dan moet je een negatief sneltest resultaat kunnen tonen. Alleen testen ingepland via www.testenvoortoegang.org zijn geldig. Zorg dat de test(en) ingepland zijn op donderdagavond 1 juli of vrijdag 2 juli in de buurt van jouw woonplaats. Een testbewijs is namelijk 40 uur geldig. Klik op “publiek bij sportwedstrijd” en vul de datum + aanvang in. Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder coronatoegangsbewijs naar binnen.

Testen voor Toegang Testen voor Toegang Plan een test in.

Download de CoronaCheck-app en genereer een QR-code

 • Download voordat je naar de KNVB Campus komt de CoronaCheck-app en zet je negatieve testuitslag of volledige vaccinatiebewijs om in een QR-code. Je hoeft alleen de QR-code te tonen.
 • Open de app en klik op "Creëer QR-code".
 • Vul jouw unieke code in.
 • De app genereert een QR-code die bij de ingang van de KNVB Campus kan worden gescand.
 • Je kan de CoronaCheck-app slechts voor één QR-code tonen. Elke bezoeker heeft dus een eigen device nodig met de app. Geen smartphone? Print je testcertificaat via www.coronacheck.nl.
 • Houd de QR-code via de CoronaCheck-app inclusief je identiteitsbewijs en ticket gereed bij binnenkomst.

Voor vragen over de CoronaCheck-app kun je contact opnemen met de CoronaCheck helpdesk via 0800-1421 (08:00 tot 20:00 uur) of via helpdesk@coronacheck.nl.

De Open Training is het laatste moment dat je de OranjeLeeuwinnen in actie kan zien voor de Olympische spelen.

Parkeren

Kom je met de auto? Dan is een parkeerticket verplicht. Bestel jouw parkeerticket dus meteen wanneer je je toegangsbewijzen bestelt. Volg de instructies van de verkeersbegeleiders bij de ingang van de KNVB Campus.

Routebeschrijving Routebeschrijving Klik hier voor een routebeschrijving naar de KNVB Campus.

Print je tickets!

Vergeet niet om je tickets uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het terrein. Een ticket op een smartphone kan NIET worden gescand en geeft dus géén toegang.

Zwaai de OranjeLeeuwinnen uit naar Tokio

Na afloop van de training zullen we gezamenlijk nog één keer de OranjeLeeuwinnen aanmoedigen en hen veel succes wensen op de Olympische Spelen. Blijf na de training dus nog even staan

En een paar laatste zaken

 • Er zijn bij het trainingsveld geen overdekte tribunes (en geen zitplaatsen) aanwezig dus houd hier rekening mee bij slecht weer.
 • In verband met de corona maatregelen is het niet mogelijk om een foto te maken of een handtekening van de OranjeLeeuwinnen te ontvangen.
 • Er zal een beperkt catering aanbod aanwezig zijn.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen