Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinformatie OranjeLeeuwinnen - Australië

KNVB Media
KNVB Media
18 mei 2019, 11:30

De OranjeLeeuwinnen spelen op zaterdag 1 juni tegen Australië. - Foto: KNVB Media

De OranjeLeeuwinnen komen nog één keer in actie voordat ze deze zomer aan het WK beginnen. Zaterdagavond 1 juni om 18.15 uur nemen de Oranjevrouwen het op tegen Australië in het Philips stadion in Eindhoven.

Op deze pagina vind je alle praktische informatie met betrekking tot jouw bezoek aan de wedstrijd. Het is altijd druk rond het stadion, dus we adviseren je onderstaande informatie goed door te lezen en ruim op tijd van huis te gaan.

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen, dan zijn wij op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar op 0343-499207 en kun je ons mailen op internetverkoop@knvb.nl. Je kunt je vragen daarnaast ook stellen via de social media-kanalen van OnsOranje. Op social media en in het speciale Facebook-event plaatsen we ook het laatste nieuws. We wensen je alvast een mooie Oranjeavond!

Kaartverkoop

Heb je vragen over tickets? Neem dan contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.

Print je Ticket

Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de KNVB Ticketshop? Vergeet dan niet om je ticket(s) uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan NIET worden gescand en geeft dus géén toegang. Je kunt de kaart scannen bij de toegangspoort door deze met de barcode naar boven op het plateau onder de scanner te leggen. Bij groen licht kun je door de poort naar binnen. Bij andere poorten kunnen stewards met handscanners staan, deze helpen je verder.

Om de doorstroom bij de entree te versnellen, vragen we je om het ticket alvast in vieren te vouwen met de streepjescode bovenop.

Vervoer

Openbaar vervoer

Wij adviseren om met het openbaar vervoer naar het stadion te komen. Het Philips Stadion bevindt zich op tien minuten loopafstand van het Centraal Station Eindhoven. Het is ook mogelijk om uit te stappen op Station Strijp-S. Vanaf hier is het vijftien minuten lopen.

NS.nl NS.nl Kijk hier voor de actuele situatie.

Eigen Vervoer

Kom je met de auto? Volg dan in Eindhoven de borden Centrum en houd vervolgens de parkeerroute Centrum aan. Door middel van de P-route wordt je doorverwezen naar een nog vrije parkeergelegenheid. Let op: op wedstrijddagen is de PSV-laan gesloten. P Oost, P West en Parking Philips Stadion zijn alleen beschikbaar voor genodigden in het bezit van een parkeerkaart.

Parkeerkaart kopen Parkeerkaart kopen Koop hier je parkeerkaart voor 1 juni.

Kom je met de fiets of brommer naar het Philips Stadion? Maak dan gebruik van de fietsenstalling. Deze is gratis, maar niet bewaakt. De stallingen bevinden zich op de PSV-laan, kruising Vonderweg (tegenover ingang 20). Fietsen of brommers die toegangspaden of calamiteitenroutes verhinderen, worden verwijderd.

Heb je een busreis georganiseerd? Dan zorgen we ervoor dat je dichtbij kan parkeren. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Meld jouw bus uiterlijk 28 mei aan via internetverkoop@knvb.nl. Wij reserveren dan een parkeerplek voor jouw bus. Je ontvangt per e-mail een parkeerkaart.

Kom in de stemming op de Oranje Fanzone

Vanaf 14.30 uur is de Oranje Fanzone geopend. Je vindt de Fanzone, die voor iedereen gratis toegankelijk is, op de PSV-laan, direct voor het Philips Stadion bij ingang 20 t/m 32. Er is voor ieder wat wils, dus dé ideale manier om in de stemming te komen voor de wedstrijd! Zo is er van alles te doen voor kinderen, zoals schminken en een ontmoeting met Dutchy & Kicky. Er zijn drank- en foodstandjes. En de 538 DJ’s on tour zijn er om samen met jou er een feestje van te maken.

Op de foto met Dutchy & Kicky in de Oranje Fanzone.

Tijdens de wedstrijd kun je in het stadion bij de verschillende verkooppunten terecht voor frisdranken, koffie, thee en snacks. Je kunt hier alleen betalen met Pin of de betaalkaart van PSV. Het is dus niet mogelijk om met contant geld te betalen.

Aangescherpt tassenbeleid

De KNVB voert een aangescherpt tassenbeleid door bij alle interlandwedstrijden. Alleen tassen van A4-formaat (30 x 21 x 10 cm) of kleiner mogen, na controle, het stadion mee in worden genomen. Tassen, koffers of goederen groter dan A4-formaat zijn dus niet toegestaan en zullen worden geweigerd bij de ingang. 

Er is een verscherpt tassenbeleid in het Philips Stadion.

Meer over de Oranjevrouwen

Alle informatie over het team en de speelsters

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen