Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Start kaartverkoop kwalificatie EURO2020

KNVB Media
KNVB Media
16 januari 2019, 14:15

Nederland ontmoet opnieuw Duitsland in de kwalificatiereeks voor EURO2020. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands elftal speelt op donderdag 21 en zondag 24 maart de eerste thuiswedstrijden in de kwalificatie voor EURO2020 tegen Wit-Rusland (Rotterdam) en Duitsland (Amsterdam).

In najaar van 2019 worden de twee resterende thuiswedstrijden tegen Noord-Ierland (donderdag 10 oktober in Rotterdam) en Estland (dinsdag 19 november in Amsterdam) gespeeld. Aftrap van alle thuiswedstrijden is om 20.45 uur. Prachtige affiches en reden genoeg dus om hier bij aanwezig te zijn.  

Start kaartverkoop 

De exclusieve kaartverkoop voor Oranje ClubCardhouders voor de wedstrijden tegen Wit-Rusland en Duitsland start vrijdag 18 januari om 12.00 uur. Een week later, op vrijdag 25 januari om 12.00 uur, begint de vrije verkoop. De losse kaartverkoop voor de thuiswedstrijden tegen Noord-Ierland en Estland start op een later te bepalen moment en communiceren we tijdig via onze kanalen. De verkoop van de passe-partouts voor de vier thuiswedstrijden, exlusief voor Oranje ClubCardhouders, start ook vrijdag 18 januari om 12.00 uur.

Losse tickets

Tickets voor Nederland – Duitsland zijn verkrijgbaar vanaf 29 euro en voor Nederland – Wit-Rusland vanaf 25 euro. Voor de wedstrijden tegen Duitsland kunnen maximaal 8 tickets per supporter worden besteld. Oranje ClubCardhouders ontvangen gedurende de hele verkoopperiode 10% procent korting op hun losse tickets.

ZitplaatsDuitsland    Wit-Rusland
Cat. 1 (lange zijde eerste ring)€ 75,00  € 65,00 
Cat. 2 (hoekvakken lange zijde, lange zijde 2e ring)€ 58,00€ 49,00 
Cat. 3 (achter goal, hoekvakken 2e ring)     € 43,00€ 36,00 
Cat. 4 (achter goal, hoekvakken 2e ring)  € 35,00      € 30,00 
Cat. 5 (2e ring achter goal)   € 29,00   € 25,00

Familie- en sfeervak

Bij deze wedstrijden is er weer een familievak (kinderen tot en met 14 jaar ontvangen 50% korting) en is één van de korte zijdes achter het doel op de eerste ring bestemd als sfeervak. LET OP: in het sfeervak staan onze trommelaars en is staan voor de eigen stoel toegestaan. Koop hier dus je ticket als je samen met andere fans wilt zorgen voor het extra aanmoedigen van Oranje!

Wil je met een groep naast elkaar zitten of bestellen voor andere Oranje ClubCardhouders? Dan moet je de tickets in dezelfde transactie bestellen.

Hoe koop ik kaarten Hoe koop ik kaarten Kijk hier voor meer informatie.

Passe-partout

Wil je alle thuiswedstrijden bezoeken? Koop dan een passe-partout. Deze is exclusief verkrijgbaar voor Oranje ClubCardhouders. Je ontvangt 20% korting op het totaalbedrag van 4 losse tickets op basis van de huidige prijzen. Je kunt de passe-partout bestellen tot en met 21 maart of zolang de voorraad strekt.

De korting op losse tickets of passe-partouts wordt bij aankoop automatisch verrekend op de totaalprijs als je de tickets hebt toegevoegd aan je winkelmand en geldt alleen als je de tickets gelijktijdig koopt. Er geldt een toeslag van €1,50 op elke transactie. Deze toeslag is niet van toepassing voor Oranje ClubCardhouders. Indien papieren tickets worden besteld, geldt een extra toeslag van €1,- per ticket. Deze optie is alleen beschikbaar voor Oranje ClubCardhouders.

Oranje ClubCard

Met de Oranje ClubCard spaar je punten door wedstrijden te bezoeken. Hoe meer punten je hebt, hoe groter de kans op tickets bij plaatsing voor EURO2020. Minimaal 2 wedstrijden worden bij plaatsing in Amsterdam gespeeld. Elke Oranje ClubCardhouder kan bij plaatsing voor EURO2020 per wedstrijd 1 ticket aanvragen. 
Aanvragen Oranje ClubCard Aanvragen Oranje ClubCard Kijk hier voor meer informatie.

Kaartverkoop Oranje

Heb je vragen over tickets? Neem dan contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen