Train met Ronald Koeman als een echte international!

KNVB Media
KNVB Media
24 oktober, 15:00

Bondscoach Ronald Koeman geeft woensdag 7 november een training aan tien Jonge Leeuwen. - Foto: KNVB Media

Heb je altijd al gedroomd een keer te trainen als een echte international? Dit is je kans! Een aantal Jonge Leeuwen kan op woensdagmiddag 7 november op de KNVB campus in Zeist deelnemen aan een toffe training onder leiding van niemand minder dan bondscoach Ronald Koeman.

Tijdens deze middag krijg je een kijkje in het leven van een speler van het Nederlands elftal. Waar Ronald Koeman normaal gesproken Matthijs de Ligt aanwijzingen geeft als verdediger en Memphis Depay leert afronden, krijg jij nu als Jonge Leeuw tal van tips van onze bondscoach. Uiteraard ga je niet naar huis zonder een handtekening of selfie.

Geef je op!Aanmelden kan tot en met 29 oktober.

De clinic is exclusief voor tien Jonge Leeuwen. De winnaars krijgen 30 oktober bericht.

 
 

Een sfeerimpressie van de clinic die vorig jaar werd gegeven door Ruud Gullit, toen nog assistent van bondscoach Dick Advocaat.

Nog geen lid?

Ben je nog geen Jonge Leeuw? Meld je dan nu aan voor de Jonge Leeuwen Clubcard en maak kans om deel te nemen aan de toffe clinic met Ronald Koeman. Als Jonge Leeuw kun je deelnemen aan gave activiteiten. Zo kun je rondom wedstrijden van het Nederlands elftal, de OranjeLeeuwinnen en Jong Oranje mee het veld oplopen, penalty’s schieten tijdens de rust en nog veel meer. Dichterbij Oranje kom je niet!

Jonge Leeuwen ClubcardLees alles over de Jonge Leeuwen Clubcard.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven