Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

ING Oranjevriendjes

Heb je altijd al gedroomd om bij een wedstrijd van het Nederlands elftal of de OranjeLeeuwinnen aan de hand van een speler of speelster het veld op te lopen? Dit is je kans!

Bij elke thuiswedstrijd verzorgen ING en de KNVB namelijk de ING Oranjevriendjes. Dit zijn jongens en meiden tussen de 6 en 10 jaar die aan de hand van de voetballers en voetbalsters of de scheidsrechter het veld op gaan. Hoe gaaf is dat: samen met een speler of speelster een uitverkocht stadion binnenlopen! Een moment om nooit meer te vergeten.

Inschrijven

Wil jij kans maken op deze unieke ervaring? Vraag dan aan je vader, moeder of verzorger of hij/zij je wil inschrijven en wie weet word je uitgenodigd om mee te lopen als ING Oranjevriendje. ING selecteert de kinderen die aan de hand van de Oranje-internationals meelopen. De KNVB doet dit voor de tegenstanders van Nederland. Dit doen wij via acties. Om mee te doen aan deze toffe winacties moet je wel lid zijn van de Jonge Leeuwen. Ben jij nog geen lid? Scoor dan nu snel je Jonge Leeuwen ClubCard. Deze ClubCard biedt bovendien tal van leuke Oranjevoordelen.

Word Jonge Leeuw Word Jonge Leeuw Meld je aan als Jonge Leeuw.

Activiteiten Activiteiten Klik hier voor een overzicht van de komende activiteiten.

Zo ziet de dag er uit

Op de dag van de wedstrijd worden jij en je familie ontvangen in het stadion. ING verzorgt de hele avond.

Na de ontvangst van alle ING Oranjevriendjes gaan we eerst oefenen, want zo’n bijzonder moment verdient een goede voorbereiding. Hierna kan je even bijkomen en staat er eten en drinken klaar voor jou en je familie. Dan is het tijd om het officiële Oranjetenue aan te trekken, want je gaat nu echt mee het veld oplopen met de spelers! Na de ceremonie kunnen jullie de wedstrijd vanaf de tribune bekijken. Na de wedstrijd sluiten we af met een leuke verrassing.