ING Oranjevriendjes

Wil jij bij een wedstrijd van het Nederlands elftal of de OranjeLeeuwinnen aan de hand van een speler het veld oplopen? Bij elke thuiswedstrijd verzorgt ING de Oranjevriendjes. Dit zijn de jongens en meiden die aan de hand van de voetballers en de scheidsrechter het veld op gaan. Hoe gaaf is dat: aan de hand van een speler een uitverkocht stadion binnenlopen!

Wil jij dit ook? Vraag dan aan je vader, moeder, opa of oma of zij je inschrijven en wie weet word je uitgenodigd om mee te lopen als Oranje vriendje. ING stelt ook een paar plaatsen per wedstrijd ter beschikking aan de Jonge Leeuwen.

Inschrijven

Je kunt je (via de link hieronder) opgeven door de wedstrijd te selecteren waar jij bij wilt zijn en je gegevens achter te laten op het inschrijfformulier. Vraag je ouders van tevoren goed de voorwaarden door te lezen.

ING Oranjevriendjes voor Jonge LeeuwenSchrijf je hier in!

Zo ziet de dag er uit

Op de dag van de wedstrijd worden jullie en je familie ontvangen in een speciale VIP-ruimte van het stadion. ING verzorgt de catering, dus je hoeft geen lunchpakket of drinken mee te nemen.

Na wat eten en drinken krijgen jullie het officiële Oranjetenue aan en oefen je de ceremonie onder leiding van een ex-international. En dan is het tijd voor het echte werk en mag je écht het veld oplopen met de spelers! Hoe gaaf is dat! Na de ceremonie kunnen jullie de wedstrijd vanaf de tribune bekijken.


Terug naar boven