Algemeen WEURO 2017

Voor het eerst in de historie is Nederland komende zomer gastheer van het EK voor Vrouwen. Het UEFA Women's EURO 2017 heeft Breda, Tilburg, Rotterdam, Utrecht, Doetinchem, Deventer en Enschede als speelsteden. Zestien teams, waaronder de OranjeLeeuwinnen, komen van 16 juli tot en met 6 augustus in actie.

WEURO 2017 wordt met zestien deelnemende landen het grootste Europees kampioenschap voetbal voor vrouwen tot nu toe. De openingswedstrijd vindt 16 juli 2017 plaats in Utrecht (18.00 uur, Nederland - Noorwegen) en de finale is 6 augustus 2017 in Enschede.

Duitsland is titelhouder, de vrouwen van Oostenrijk, België, Schotland en Zwitserland maken hun debuut op een eindtoernooi. Portugal kwalificeerde zich als laatste voor het eindtoernooi, via twee play-off-wedstrijden tegen Roemenië.

Poule A Poule B Poule C Poule D
Nederland Duitsland Frankrijk Engeland
Noorwegen Zweden IJsland Schotland
Denemarken Italië Oostenrijk Spanje
België Rusland Zwitserland Portugal

 

Volg hier het laatste nieuws van de Oranjevrouwen in aanloop naar WEURO 2017.

Kaartverkoop

  Categorie 1 Categorie 2
Groepswedstrijd € 20,- € 10,-
Kwartfinale € 20,- € 10,-
Halve finale € 30,- € 15,-
Finale € 40,- € 20,-

 

Kinderen tot en met 14 jaar krijgen 50% korting als zij samen komen met een volwassene. Groepen vanaf tien personen krijgen per persoon 20% korting. Iedereen die alle wedstrijden in één stadion bezoekt of naar alle groepswedstrijden van één land gaat, krijgt 20% korting op het totaalbedrag. Klik hier om kaarten te bestellen.

Door: Redactie OnsOranje