Nederlands vrouwenelftal

Na het WK 2015 maakt het Nederlands vrouwenelftal, ook wel de OranjeLeeuwinnen genoemd, zich op voor een nieuw hoogtepunt: het EK in eigen land! Vanaf 16 juli strijden onze vrouwen met de steun van het Oranjelegioen voor de Europese titel.

#OnsEK

In aanloop naar #OnsEK volgen we zeven OranjeLeeuwinnen. Ken jij onze goaltjesdief Vivianne al? Wil jij alles weten van Lieke & Daniëlle, Shanice of onze aanvoerder Mandy? Of ben jij juist fan van Merel en Kelly? Kom alles te weten over deze topsporters, check hun spelerspaspoorten, luister naar hun favoriete muziek en kijk hoe ze verschillende dillema’s op zich afgevuurd krijgen. Mis niets en volg de OranjeLeeuwinnen op Facebook, Twitter en Instagram. En natuurlijk via de OnsOranje website, Snapchat (ons.oranje) en YouTube.

 
 

Het aftellen begint. #OnsEK

Women’s EURO 2017

Op 16 juli gaat WEURO 2017 echt van start voor de Oranjevrouwen met de openingswedstrijd tegen Noorwegen. In een vol Stadion Galgenwaard gaat het team natuurlijk voor een droomstart. Hierna volgen Denemarken (20 juli in Rotterdam) en de altijd bijzondere Derby der Lage landen tegen België (maandag 24 juli in Tilburg). Voor alle wedstrijden zijn nog kaarten verkrijgbaar, je bent er al bij vanaf €10,-! Voor tickets en meer informatie ga je naar de website van WEURO 2017. Hier vind je ook alle informatie over de andere wedstrijden van dit toptoernooi in eigen land.

WEURO 2017Bekijk hier alle informatie over het EK 2017 in Nederland.

In de voorbereiding komen de OranjeLeeuwinnen overigens nog een aantal keer in actie. Meer info vind je op de wedstrijdpagina.

Programma OranjeLeeuwinnenBekijk hier het wedstijdprogramma van het Nederlands vrouwenelftal.

Terug naar boven