Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Zaalvoetballers tegen Portugal

KNVB Media
KNVB Media
14 oktober 2015, 13:07

Foto:

Het Nederlands zaalvoetbalteam speelt maandag 19 en dinsdag 20 oktober twee oefenwedstrijden tegen Portugal.

Plaats van handeling is het Topsportcentrum Rotterdam, waar beide dagen om 20.00 uur wordt afgetrapt. Zowel op maandag als op dinsdag is de toegang gratis.

Bondscoach Marcel Loosveld selecteerde de volgende veertien spelers voor de dubbele ontmoeting met de Portugezen, de nummer vier van Europa:

Ennes van Maasbommel (zvv ’t Knooppunt), Yoshua St. Juste (FC Eindhoven), Jamal El Ghannouti (zvv ’t Knooppunt), Tevfik Ceyar (zvv ’t Knooppunt), Said Bouzambou (Groene Ster Vlissingen), Karim Mossaoui (TPP-Rotterdam), Zakaria Amrani (FC Marlene), Zaid El Morabiti (ASV Lebo), Mats Velseboer (Hovocubo), Amir Molkârâi (Hovocubo), Mohamed Darri (zvv ’t Knooppunt, foto), Manuel Kuyk (zvv ’t Knooppunt), Anes Bešlija (FC Eindhoven) en Mohammed Allouch (FC Eindhoven).

Voorbereiding

De duels met Portugal maken deel uit van de voorbereiding van Oranje op het WK-kwalificatietoernooi later dit jaar. Vorige maand won het zaalvoetbalteam tweemaal in en van Wales (3-7 en 3-5). Nederland treedt van 10 tot en met 13 december op als gastheer van het mondiale plaatsingstoernooi, dat plaatsvindt in het Indoor Sportcentrum in Eindhoven.

Bondscoach Marcel Loosveld: “Portugal is een aansprekende en sterke tegenstander. We zullen in deze ontmoetingen minder aan de bal zijn dan in de wedstrijden tegen Wales vorige maand. Daar lag het accent vooral op de aanval. In de duels met Portugal zal vooral het verdedigende aspect centraal staan. De ervaringen met beide tegenstanders nemen we mee naar het kwalificatietoernooi. Voor de spelers is de dubbele ontmoeting met Portugal bovendien een van de laatste mogelijkheden mij ervan te overtuigen dat ik ze moet selecteren voor het toernooi in Eindhoven.”


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen