Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Gratis naar Nederland-Slowakije

KNVB Media
KNVB Media
7 januari 2015, 15:19

Foto:

Het Nederlands zaalvoetbalteam treedt op maandag 9 februari én dinsdag 10 februari 2015 aan tegen het nationale zaalvoetbalteam van Slowakije, in topsporthal ‘Fitland XL Sittard’. Beide oefeninterlands beginnen om 20.00 uur en voor de liefhebbers die er tijdig bij zijn, geldt: gratis entree.

De dubbele barrage met de Slowaken bereidt Oranje zaal voor op het kwalificatietoernooi voor het EK 2016 (in Servië), van 17 tot 22 maart 2015 in Bosnië en Herzegovina. Nederland treft dan in groep 1 het gastland, Rusland en één van deze vier landen: Letland, Engeland, Malta of Andorra, die eind januari nog strijden om de winst in groep E van de preliminary round. In Bosnië en Herzegovina plaatst de nummer één van de EK-kwalificatiepoule zich rechtstreeks, terwijl in elk geval de nummer twee via de play-offs nog een herkansing krijgt.

Bondscoach Marcel Loosveld: ,,Wedstrijden zoals deze tegen Slowakije brengen ons duidelijkheid in aanloop naar het kwalificatietoernooi. De Slowaken zijn van het niveau dat we ook ongeveer kunnen verwachten van onze tegenstanders in Bosnië en Herzegovina, los van favoriet Rusland. We zitten inmiddels vol in de carrousel van trainen én het spelen van oefeninterlands waarin we natuurlijk pas de echte pressie en druk ervaren. In Sittard wil ik zien: waar ligt het plafond van ons team en in het bijzonder dat van de spelers? Daar ben ik erg benieuwd naar.”

Hoe kaarten aan te vragen?

Wil je op maandag 9 en/of dinsdag 10 februari profiteren van vrije toegang voor de wedstrijd(en) tegen Slowakije, vraag dan snel kaarten aan via zaalvoetbal@knvb.nl. Vermeld in je e-mail duidelijk je naam én je postadres gegevens, de datum van de wedstrijd(en) en om hoeveel tickets het gaat. Uiteraard geldt ook nu: op = op!

 


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen