Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Donderdag Oranje Fanzone en Oranjeparade in Enschede

KNVB Media
KNVB Media
31 juli 2017, 12:30

Feest in de Fanzone voorafgaand aan de wedstrijd tussen Nederland en België in Tilburg. - Foto: KNVB Media

De OranjeLeeuwinnen hebben Enschede bereikt! In de Twentse stad worden de halve finale en de finale afgewerkt. De Nederlandse vrouwen spelen donderdag de halve finale tegen Engeland. In Enschede wordt daarom een Oranje Fanzone opgetuigd. Ook zal er een Oranjeparade worden gehouden.

Fans van de OranjeLeeuwinnen kunnen donderdag terecht op het Willem Wilminkplein en het Stationsplein in Enschede. De Fanzone is daar vanaf 12.00 uur geopend. Het programma  wordt gepresenteerd door Rocky en O-dog. Om 17.45 uur vertrekt de Oranjeparade naar het stadion van FC Twente. De route is ongeveer 4,5 kilometer. Wie geen kaartje heeft voor het stadion, kan de wedstrijd live volgen op een groot scherm in de Fanzone!

In de fanzone zullen ook weer artiesten optreden. Vanaf 16.45 uur treden de Gebroeders Ko op, net als in Doetinchem. Nieuw op de Oranje Fanzone is John de Bever; de Brabantse volkszanger zal vanaf 17.15 uur optreden.

Doetinchem

Afgelopen zaterdag was het in aanloop naar de kwartfinale tegen Zweden al groot feest in de Fanzone in Doetinchem. Verdeeld over de hele dag bezochten ongeveer 4500 mensen de Fanzone. 1200 van hen bekeken de kwartfinale live op het grote scherm. Maar liefst 3000 fans liepen mee in de Oranjeparade. Die groep werd nog groter toen 500 'losse lopers', bestaand uit Oranjesupporters en Zweedse fans, zich bij de Oostelijke Randweg aansloten bij de parade.

Sfeerbeeld van de Oranje Fanzone en Oranjeparade in Doetinchem.

Facebookevent Facebookevent Ga naar het Facebookevent


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen