Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kaartverkoop oefeninterland Marokko - Nederland

KNVB Media
KNVB Media
5 mei 2017, 9:00

De kaartverkoop voor Marokko - Nederland loopt tot en met 15 mei. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands elftal speelt op woensdag 31 mei ter voorbereiding op de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg (vrijdag 9 juni in de Kuip, 20.45 uur) een oefeninterland in en tegen Marokko.

De kaartverkoop is gestart en loopt tot en met 15 mei. De verkoop is exclusief voor Oranje ClubCardhouders. Zij kunnen online één ticket kopen. De aftrap in Stade Adrar in Agadir is om 17.30 uur lokale tijd (19.30 uur in Nederland).

Tickets Tickets Ga naar de webshop en regel online jouw tickets voor de interland tegen Marokko in Agadir. De wedstrijd verschijnt pas nadat je als ClubCardhouder bent ingelogd. Het is mogelijk één extra ticket aan te vragen voor een introducé. Stuur hiervoor uiterlijk 15 mei een e-mail naar kaartverkoop@knvb.nl. Kaarten worden bij voldoende beschikbaarheid op volgorde van binnenkomst toegewezen.

Kaartverkoop Oranje

ClubCardhouders kunnen één extra ticket aanvragen voor een introducé. Stuur hiervoor uiterlijk 29 juni een e-mail.

Prijzen

Omdat de Marokkaanse bond nog geen prijzen heeft gecommuniceerd, is de ticketprijs door de KNVB vastgesteld op 17 euro. Dit is inclusief 2 euro servicetoeslag. Mocht de daadwerkelijke ticketprijs lager zijn, dan zal het teveel betaalde bedrag worden gerestitueerd.

Inmiddels is een compensatieregeling vastgesteld voor Oranje ClubCardhouders die hadden geboekt voor Casablanca en al kosten hebben gemaakt voor het bijwonen van deze wedstrijd. Oranje ClubCardhouders die voor 4 april hadden geboekt voor Casablanca en zich nog niet bij de KNVB hadden gemeld, kunnen tot uiterlijk 5 juni contact opnemen met onsoranje@knvb.nl.

  • Let op: Je paspoort dient bij aankomst in Marokko nog minimaal zes maanden geldig te zijn.

Facebook event Facebook event Meld je aan voor het Facebook evenement voor deze wedstrijd en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Oranje ClubCard Oranje ClubCard Heb je nog geen Oranje ClubCard? Dan kun je die hier voor €17,50 aanvragen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen