Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bezoekersinformatie Oranjevrouwen - Frankrijk

KNVB Media
KNVB Media
4 april 2017, 9:45

De Oranjevrouwen nemen het vrijdagavond op tegen Frankrijk. - Foto: KNVB Media

Precies honderd dagen voor de aftrap van het EK in eigen land nemen de Oranjevrouwen het vrijdagavond om 20:00 uur in Stadion Galgenwaard in Utrecht op tegen Frankrijk. We hebben de belangrijkste informatie voor je op een rij gezet. Lees deze informatie voor vertrek goed door, zodat je goed voorbereid afreist naar het stadion.

Rondom het stadion is vanaf 17.30 uur al van alles te beleven op het WEURO Funplein

Voor de wedstrijd is het vaak druk op de weg en rondom het stadion. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, zodat je voldoende tijd hebt om bij het stadion te komen, de auto te parkeren, naar het stadion te lopen en je zitplaats te vinden. Dan kun je samen met alle aanwezigen uit volle borst het volkslied meezingen. Rondom het stadion is vanaf 17.30 uur al van alles te beleven op het WEURO Funplein. Dit is gratis toegankelijk. We hopen jullie daar allemaal te zien voor de wedstrijd. Vanaf 18:30 uur kun je het stadion al in.      

Precies honderd dagen voor het EK spelen de Oranjevrouwen in De Galgenwaard tegen Frankrijk.

Parkeerinformatie

Wij adviseren om te parkeren op de aangegeven parkeerterreinen in de buurt van het stadion. Volg hiervoor de bewegwijzering en parkeerwachten. Parkeerterrein P1 is alleen toegankelijk voor genodigden met een parkeerkaart. P2 is niet beschikbaar.

P3 Galgenwaard
Kom je met de auto? Koop nog snel via de website hieronder een P3 parkeerkaart bij het stadion (10 euro) en wees gegarandeerd van de beste parkeerplaats.

OnsOranje Tickets OnsOranje Tickets Koop nog snel een P3 parkeerkaart.

P&R De Uithof
Voor maar 5 euro koop je een combiticket voor P&R De Uithof. Je parkeert je auto en wordt met een snelbus (Buslijn 12) naar Stadion Galgenwaard gebracht. Na afloop staan de bussen weer klaar om je terug te brengen naar P&R De Uithof.

Openbaar Vervoer
Kom je met het openbaar vervoer? Stadion Galgenwaard is uitstekend te bereiken met het Openbaar Vervoer. Vanaf het Centraal Station kun je met Lijn 12 bij Stadion Galgenwaard komen en word je voor de deur afgezet. Voor het gebruik van het OV heb je een geldige OV-chipkaart nodig. Ook heb je de mogelijkheid om een kaartje te kopen op het station bij één van de U-OV kiosken.

Openbaar vervoer Openbaar vervoer Bekijk hier de gemakkelijkste route met het openbaar vervoer.

Print je tickets van tevoren

Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de ticketshop? Print dan voordat je weggaat je tickets. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan niet gescand worden en geeft dus géén toegang.

Online ticketshop Online ticketshop Tickets gekocht? Print ze dan uit!

WEURO Funplein

Komende zomer is het UEFA Women’s EURO (WEURO) voor het eerst in Nederland! Op 7 april is het precies honderd dagen voordat de eerste wedstrijd, Nederland – Noorwegen, in Utrecht wordt gespeeld. Van 16 juli tot en met 6 augustus gaan maar liefst zestien Europese toplanden met elkaar de strijd aan. Voor de wedstrijd warmen we op het WEURO Funplein gezamenlijk op voor de wedstrijd zelf én het EK.

Ontmoet Dutchy en Kicky op het WEURO Funplein.

Van 17.30 uur tot 19.30 uur zijn er allerlei leuke activiteiten naast het stadion op het Westplein. Ontmoet Kicky, de mascotte van het EK, of ga met Dutchy op de foto. Maak een selfie met WEURO-ambassadeur Pierre van Hooijdonk of doe mee aan het Keepie Uppie spel. Hoe vaak houd jij de bal hoog in negentig seconden? Ook Rocky, de koningin van het straatvoetbal, is aanwezig en DJ Skyla maakt het feest compleet! Let’s Celebrate! Ben jij er bij?

Op het WEURO Funplein kun je ook direct je kaarten voor het EK kopen. Hierbij is het alleen mogelijk om per pin te betalen. Wil je meer weten over het EK? Kijk dan op de website van WEURO 2017 door op het linkblok hieronder te klikken.

WEURO 2017 WEURO 2017 Wil je meer weten over het EK? Kijk dan op weuro2017.nl.

Samen zijn we Oranje!

Natuurlijk willen we onze OranjeLeeuwinnen zoveel mogelijk thuisvoordeel geven. Kom dus in het Oranje en oefen alvast je aanmoedigingen. Voor de wedstrijd kun je je nog extra laten schminken op het WEURO Funplein. Of maak nog snel je eigen spandoek om de OranjeLeeuwinnen aan te moedigen!

  • Let op! In het stadion van FC Utrecht kun je in de verkooppunten alleen betalen met een betaalkaart. Op het WEURO Funplein kun je alleen contant betalen!

In het stadion van FC Utrecht kun je in de verkooppunten alleen betalen met een betaalkaart. De betaalkaart is gratis te verkrijgen bij de servicepunten in het stadion. Opwaarderen kan met cash én pin (minimaal €10,-). Na de interland kun je de betaalkaart eventueel inleveren bij het servicepunt. Je ontvangt dan het resterende tegoed op de kaart terug (tot max. €10,-). Let op: op het WEURO Funplein kun je uitsluitend contant betalen.

Gratis proefabonnement Jonge Leeuwen

Probeer het proefabonnement van de Jonge Leeuwen nu voor drie maanden gratis. Je krijgt een uitnodiging voor de Oranje Fandag, het Jonge Leeuwen magazine en je maakt kans op unieke Oranje belevenissen. 

Wil je direct een jaar lid worden van de Jonge Leeuwen, dan kan dat natuurlijk ook. Dan krijg je ook een gratis kaartje voor een wedstrijd van Oranje naar keuze, een gaaf welkomstpakket, twee keer per jaar het magazine en maak je het hele jaar kans op de coolste Oranje activiteiten.

Gratis proefabonnement Gratis proefabonnement Probeer het proefabonnement van de Jonge Leeuwen nu voor drie maanden gratis.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen