Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Jubilerende supporters gehuldigd bij Nederland - Italië

KNVB Media
KNVB Media
30 maart 2017, 12:45

Jurgen Carlquist, Diana Schouten, Geert Heinen en Paul Buffing: samen al 704 keer achter Oranje. - Foto: KNVB Media

Rondom Nederland - Italië werden vier supporters gehuldigd, die onlangs hun jubileuminterland vierden. Diana Schouten, Jurgen Carlquist, Geert Heinen en Paul Buffing werden hiermee bedankt voor hun extreem trouwe support.

Uit handen van technisch directeur Hans van Breukelen kregen de fans een officieel wedstrijdshirt uitgereikt van hun jubileuminterland. De shirts waren voorzien van hun naam én een handtekening van Wesley Sneijder – de huidig international met de meeste caps achter zijn naam.

Jubilerend Oranje-supporter Jurgen Carlquist krijgt de hartelijke felicitaties van Hans van Breukelen.

Jubilea

Diana: 200 keer Oranje

De oefeninterland Nederland - België in november was voor Diana Schouten haar 200ste interland. De eerste wedstrijd die ze bezocht was Nederland - Ierland op het EK in 1988 in Duitsland. De befaamde laatste groepswedstrijd in Gelsenkirchen, die Oranje met 1-0 won door een kopbal van Wim Kieft.

Jurgen: 200 keer Oranje

Jurgen Carlquist vierde afgelopen weekend tegen Bulgarije zijn 200ste interland, al kon het Nederlands elftal die helaas niet omlijsten met een overwinning. Zijn eerste wedstrijd was ook op het EK 1988, maar dan een wedstrijd eerder: de 3-1 overwinning op Engeland in Düsseldorf.

Geert: 150 keer Oranje

Al sinds het WK van 1974 bezoekt Geert Heinen wedstrijden van het Nederlands elftal. Het 0-0 gelijkspel tegen Zweden in Dortmund was zijn allereerste wedstrijd, Nederland - België eind vorig jaar was zijn 150ste interland.

Paul: 150 keer Oranje

Paul Buffing bereikte bij Nederland - België ook het indrukwekkende aantal van 150 bezochte interlands. Zijn eerste wedstrijd was in 1979, een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Polen in het Olympisch Stadion die met 1-1 gelijk werd gespeeld.

Nederland-Engeland op het EK 1988. Jurgen Carlquist ziet Oranje voor het eerst live aan het werk als de ontketende Marco van Basten de Engelse verdedigers tot wanhoop drijft.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen