Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Geheel vernieuwde website OnsOranje.nl is live

KNVB Media
KNVB Media
17 maart 2017, 11:45

Op het nieuwe OnsOranje.nl vind je alle informatie over de nationale teams. - Foto: KNVB Media

Het geheel vernieuwde OnsOranje.nl is live! De website is volledig responsive, wat betekent dat hij voor alle verschillende schermen geschikt is. OnsOranje.nl biedt de informatie waar alle Oranjefans behoefte aan hebben: van kaartverkoopinformatie tot statistieken, mannen en vrouwen, van Onder 15 tot de A-elftallen, plus alle andere teams zoals CP en de zaalvoetballers.

OnsOranje.nl is qua design in dezelfde stijl opgebouwd als KNVB.nl, maar wel natuurlijk met zijn geheel eigen Oranje ‘look and feel’. Er zijn onder meer speciale secties per team waar alle resultaten, nieuws, video’s en stats verzameld zijn. De spelersstatistieken gaan zelfs terug tot alle toernooien vanaf 1908! Ook vind je alle info over de komende wedstrijden en toernooien, zoals het EK vrouwen in Nederland, de eliteronden Onder 17 en Onder 19 en de WK-kwalificatiereeks van het Nederlands elftal.

Het nieuwe OnsOranje.nl.

Fans beter bedienen

We zijn erg benieuwd naar de reactie van onze fans, en tips zijn natuurlijk altijd welkom

Operationeel directeur Gijs de Jong is blij dat de KNVB met deze site nog beter kan voldoen aan de wensen van de fans. “Alle informatie over alle Oranjeteams op één plek, met daarnaast unieke content van al onze teams. Ook is de site op zelfde manier opgebouwd als knvb.nl en het binnenkort te lanceren nieuwe voetbal.nl, waardoor we voetbalfans veel beter kunnen bedienen. We zijn erg benieuwd naar de reactie van onze fans, en tips zijn natuurlijk altijd welkom.”

Ook is er een speciale Jonge Leeuwen-pagina, voor alle jonge Oranjefans tot en met 12 jaar. Je leest hier alles over de activiteiten van de kidsclub, video’s van Dutchy en leuke winacties. En natuurlijk kun je hier ook lid worden van de Jonge Leeuwen!

Ook vind je er alle info over de officiële OnsOranje-app, dé app voor fans van het Nederland elftal en het Nederlands vrouwenelftal. Rondom de wedstrijden van Oranje (mannen en vrouwen) krijg je altijd het laatste nieuws, alle video’s, unieke team content en alle statistieken. Via de speciale matchday tijdlijn mis je in de dagen voor een interland niets en tijdens de wedstrijd word je van minuut-tot-minuut extra geïnformeerd.

Reactie supporters

Met name de informatie over tickets vind ik een hele verbetering

De eerste reacties van supporters zijn positief. Oranje die-hard Gert zegt: “Of je nu fan bent van het Nederlands elftal, Jong oranje, de Oranjeleeuwinnen, of allemaal, de nieuwe website is voor iedereen met passie voor Oranje! Met name de informatie over tickets vind ik een hele verbetering. Erg handig en duidelijk voor supporters die wat minder ervaring hebben met het bestellen van kaarten voor Oranje. Ook vind ik de informatie over uitwedstrijden erg aansprekend! Als Oranjefan kan je het bijna niet nalaten om een keer een uitwedstrijd mee te maken. Al met al is het een complete website geworden voor iedereen die ook maar iets met Oranje heeft.”


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen