Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Word vlaggendrager bij Leeuwinnen

KNVB Media
KNVB Media
5 november 2015, 12:23

Foto:

Een wedstrijd van de Oranjevrouwen live in het stadion volgen is spannend en leuk. Zeker als je met een grote groep gaat. Maar het kan nog leuker worden, want als jij met de grootste groep komt, maak je kans om de vlaggen te dragen bij het topduel tegen Japan op 29 november in het Kras Stadion in Volendam.

De oefeninterland tegen de WK-finalist is een nieuwe test voor de Oranjevrouwen op weg naar de Olympische Spelen volgend jaar in Rio de Janeiro. Tijdens het olympische kwalificatietoernooi in Nederland strijdt het team van bondscoach Arjan van der Laan in maart 2016 met Noorwegen, Zweden en Zwitserland om het laatste Europese ticket.

De groep die de meeste supporters meeneemt mag 20 kinderen afvaardigen om vlaggendrager te zijn op het veld bij opkomst. Deze actie loopt tot en met 22 november. Na 22 november zullen wij contact opnemen met de winnaar.

Revanche

De Oranjevrouwen zullen bovendien revanche willen nemen voor de uitschakeling op het WK in Canada afgelopen zomer. Japan versloeg Nederland in de achtste finales met 2-1. En dat er wat op het spel staat is te merken. De kaarten vliegen de deur uit. Maar je kunt er nog altijd bij zijn. De toegangsprijs voor alle vakken, uitgezonderd de hoofdtribune, bedraagt € 7,50. Een plaats op de hoofdtribune kost € 12,50. 

Maar voor groepen, zoals verenigingen, elftallen en scholen geldt een speciaal actietarief. Wie met tien of meer personen de interland bezoekt, betaalt € 5,00 per kaartje. En niet alleen de prijs is aantrekkelijk. Maak zo veel mogelijk mensen enthousiast om mee te gaan en wie weet worden uit jullie groep de vlaggendragers voor de wedstrijd gekozen. En kom je nog dichter bij de Oranjevrouwen.

Ga voor kaarten naar de KNVB Ticketshop. De grootste groep-actie loopt tot en met 22 november. 


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen