Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Nederland staat achter Oranje

KNVB Media
KNVB Media
12 oktober 2015, 18:33

Foto:

Niet alleen in Kazachstan stonden de Oranjefans afgelopen zaterdag achter Oranje. Op social media liet ook de rest van Nederland zich horen.

Het begon allemaal met de tweet van Dafne Schippers.

Dit bleef bij Wesley Sneijder niet onopgemerkt:

Daarna ging het los op Twitter en Instagram. Olympisch kampioenen Maartje Paumen, Sven Kramer, Ireen Wüst, Ranomi Kromowidjojo, Eva de Goede, Lidewij Welten, Naomi van As, Pieter van den Hoogenband en Kim Lammers; Olympische medaillewinnaars Laura Smulders en Teun Mulder en wielrenner Steven Kruijswijk en voetballers Anouk Hoogendijk en Mandy van den Berg: allemaal twitterden ze een originele succeswens. Natuurlijk samen met heel veel andere Nederlanders. Oranje maakte het vervolgens op het veld af met de winst op Kazachstan.

Helaas werkte Tsjechië niet mee, maar er is nog een kans! En daar gaat Oranje dus voor! Winst tegen Tsjechië is het enige dat telt. En daar kan Nederland bij helpen. Door 90 minuten achter Oranje te staan. Thuis én in het stadion. Dafne Schippers, Naomi van As en haar teamgenoten van Laren 1 en Laura Smulders zijn door de KNVB uitgenodigd om in het stadion net als alle andere fans achter Oranje te gaan staan. Ook Ranomi Kromowidjojo en een deel van het wielerteam van Lotto-Jumbo zijn erbij. In het stadion worden alle supporters opgeroepen om extra veel geluid te maken, 90 minuten lang. Ook vindt er in de 16de minuut een speciale sfeeractie met oranjelampjes plaats.

De Amsterdam ArenA is nog niet helemaal uitverkocht. Oranjefans die alsnog in de Amsterdam ArenA achter Oranje willen staan, kunnen terecht in de KNVB online ticketshop.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen