Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kaartverkoop Turkije - Nederland

KNVB Media
KNVB Media
10 juli 2015, 11:24

Foto:

Het Nederlands elftal speelt op zondag 6 september in de Büyükşehir Torku Arena in Konya tegen Turkije. Een van de vier finales voor Oranje in de strijd om rechtstreekse kwalificatie voor het EK 2016, in een ongetwijfeld kolkend stadion. De support van het Oranjelegioen is dus van groot belang!

De kaartverkoop start maandag 13 juli om 9:00 uur. Alleen Oranje ClubCardhouders kunnen tot en met vrijdag 31 juli 12.00 uur tickets bestellen in de KNVB online ticketshop.
 
Een ticket voor het uitvak kost € 7. Elke Oranje ClubCardhouder kan online 1 ticket kopen. Het is mogelijk om extra tickets aan te vragen voor introducé(s). Stuur hiervoor een mail naar kaartverkoop@knvb.nl. Kaarten worden bij voldoende beschikbaarheid op volgorde van binnenkomst toegewezen.
 
Let op:

  • Het is mogelijk om binnen één transactie voor meerdere ClubCardhouders tickets aan te schaffen; voer hiervoor alle barcodes in. Als je niet in dezelfde transactie tickets hebt besteld, kun je tot 15 augustus een verzoek indienen om naast elkaar geplaatst te worden. Stuur hiervoor een mail aan kaartverkoop@knvb.nl
  • Houders van een passe-partout voor uitwedstrijden hoeven geen ticket aan te schaffen en ontvangen een betalingsverzoek per e-mail.

 
Heb je nog geen Oranje ClubCard en wil je wel naar de wedstrijd? Dan kun je hier voor €17,50 een Oranje ClubCard aanvragen.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen