Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Pilot verplaatsing sfeervak

KNVB Media
KNVB Media
26 mei 2015, 9:18

Foto:

Sinds een aantal maanden bestaat de supportersvertegenwoordiging van OnsOranje. Zij geven gevraagd en ongevraagd advies aan de KNVB en OnsOranje over supporterszaken. De werkgroep sfeerbeleving is met het idee gekomen om het sfeervak te verplaatsen naar recht achter de goal, zoals bij veel betaald voetbalorganisaties in binnen- en buitenland het geval is.

Dit idee is voorgelegd aan de houders van een passe-partout in het sfeervak en de meerderheid heeft positief gereageerd op het idee om een pilot te doen. Daarom is de pilot actief bij Nederland-IJsland (donderdag 3 september) en Nederland-Tsjechië (dinsdag 13 oktober). Hierna kunnen alle bezoekers hun mening geven.

Wat houdt dit in?

De passe-partouthouders worden verplaatst naar vak 127 en een deel van 126 en 128. Hierbij wordt rekening gehouden met eerder doorgegeven voorkeuren. In de exclusieve voorverkoopperiode voor OCC-houders en in de vrije verkoop worden de vakken 126, 127 (bovenste gedeelte) en 128 verkocht.

Uiteraard zullen er ook Oranjefans zijn die het niet eens zijn met deze verplaatsing. Zoveel mensen, zoveel meningen. OnsOranje luistert daarom in dit geval graag naar de supportersvertegenwoordiging én de meerderheid van de passe-partouthouders. Na de wedstrijd tegen Tsjechië volgt er een goede evaluatie, waarbij ook de mening van alle bezoekers van het sfeervak wordt meegenomen.

Ons ideaal?

Een sfeervak dat de hele wedstrijd staat, het Nederlands elftal 90 minuten lang steunt en de rest van het stadion meeneemt in zijn enthousiasme! Ideeën om dit voor elkaar te krijgen zijn welkom en kunnen gedeeld worden via de pagina van de supportersvertegenwoordiging.

 


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen