Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Lang zullen ze leven!

KNVB Media
KNVB Media
7 april 2015, 14:53

Foto:

Een sprookje voor vele kinderen: op de middenstip van de Amsterdam Arena toegezongen worden door 50.000 Oranje-fans. Voor vier jongens en meisjes kwam die droom afgelopen dinsdag ook daadwerkelijk uit! KidsClub-leden Bjorn, Nienke, Joost en Poppy vierden in de rust van Nederland-Spanje namelijk op het veld hun verjaardag!

Bjorn en Nienke
Bjorn en Nienke waren de jongste die met mascotte Dutchy het veld op gingen vorige week dinsdag. De tweeling vond het fantastisch om hun verjaardag te vieren op de middenstip van de Amsterdam ArenA. Een moment dat ze niet snel zullen vergeten. "Het was een superdag!", vertelt Bjorn. "Voor mij was het zelfs het mooiste cadeau wat ik ooit heb gekregen", vult zijn tweelingzusje Nienke hem aan.

Poppy
Poppy werd op de wedstrijddag elf jaar oud. In het tenue van het Nederlands elftal mocht ook zij samen met Dutchy mee het veld op. "We zijn door de spelerstunnel in de rust het veld op gegaan. We mochten niks zeggen, alleen kijken. Dat was best lastig, want ik had mijn zus een handtekening van Daley Blind beloofd. Toen gingen we een foto maken met Dutchy en wat voetballen op het veld. Dat vond ik best wel eng met zoveel mensen op de tribune. Daarna zijn we langs papa, mama, mijn zus en een vriendje gerend en toen weer terug. Het was ontzettend leuk, waardoor ik een superverjaardag heb gehad!"

Joost
De oudste van de dag werd Joost, die veertien kaarsje op zijn verjaardagstaart had staan. Ook Joost keek zijn ogen uit op het veld waar zijn helden spelen: "Het was supergaaf om mijn verjaardag op deze manier te vieren. Ik had er de hele dag al zin in en mijn vrienden en ik vonden het geweldig!", zegt Joost over zijn dag.

Wil je ook je verjaardag vieren in de ArenA?
De volgende wedstrijd die Nederland speelt in de Amsterdam ArenA is de vriendschappelijke thuiswedstrijd tegen de Verenigde Staten. Oranje neemt het op 5 juni om half negen op tegen de voetballers uit Amerika. Ben jij die dag toevallig jarig? Meld je dan snel aan voor onze KidsClub en wie weet vier jij dan net als Bjorn, Nienke, Poppy en Joost je verjaardag op het veld van de Amsterdam ArenA! 

Wanneer je je nu aanmeldt voor de KidsClub, betaal je tot en met juni 2016 slechts €12,50! Normaal is dat de prijs voor één seizoen, maar van ons krijg je nu een half jaar extra cadeau!


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen