Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Parkeer-App voor Oranje-Spanje

KNVB Media
KNVB Media
30 maart 2015, 13:02

Foto:

Supporters van Oranje die dinsdag naar de Amsterdam ArenA komen voor de oefeninterland tegen Spanje, kunnen gebruik maken van een handige parkeer-App!

De KNVB werkt mee aan een test van de PraktijkProef Amsterdam (PPA). De initiatiefnemers hebben een App, genaamd EVA, ontwikkeld waarbij fans naar de gunstigste parkeerlocatie in de buurt van het stadion worden begeleid.

Niets is immers vervelender dan het begin van de wedstrijd missen omdat er een file staat of je geen parkeerplek kunt vinden. EVA verdeelt de supporters over de verschillende toegangswegen naar de locaties. Deze spreiding moet voor een betere doorstroming in het ArenA-gebied zorgen, zowel voor als na de wedstrijd.

Het advies blijft overigens nog steeds om vroeg van huis te gaan, en de App al vroegtijdig in te schakelen. Wie de App downloadt, moet niet vergeten zijn locatievoorzieningen van zijn of haar smartphone aan te zetten. Let op: wie een kaart heeft voor parkeerplaats P1 dient de bijgeleverde route te volgen en geen gebruik te maken van de service.

Verminderen files

EVA is onderdeel van de PraktijkProef Amsterdam (PPA): een grootschalige proef die zich richt op het verminderen van files in de regio Amsterdam. PPA is een initiatief van de gemeente Amsterdam, provincie Noord-Holland, Rijkswaterstaat en stadsregio Amsterdam

Om de app te downloaden, ga naar de Google Play Store of de Apple iTunes Store


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen