Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Exclusieve voorbeschouwing Nederland - Turkije!

KNVB Media
KNVB Media
12 maart 2015, 17:39

Foto:

Voorafgaand aan het EK-kwalificatieduel tussen Nederland en Turkije organiseren we exclusief voor ClubCardhouders een unieke voorbeschouwing. Voor fans de ultieme kans om achter de schermen mee te kijken en om de laatste uren voor een wedstrijd zelf eens te beleven!

De fans komen om 15.15 bijeen in de perszaal van de Amsterdam ArenA, waar bondscoach Guus Hiddink na afloop van de wedstrijd zijn persconferentie geeft. Van daaruit loop je de route die de spelers afleggen naar het veld en neem je een kijkje hoe de Amsterdam ArenA er enkele uren voor de wedstrijd bij ligt. 

Daarna volgt er een voorbeschouwing door voormalig Oranje-perschef Kees Jansma (op de foto links, in het blauw) samen met een ex-international, waar voor iedereen de mogelijkheid bestaat om vragen te stellen. Het evenement duurt tot ongeveeer 16.30.

Vol is vol!
Tijdens deze exclusieve voorbeschouwing is er plek voor dertig ClubCardhouders, die allemaal iemand mee mogen nemen. Ben jij in het bezit van een ClubCard en zou je hier dolgraag bij zijn? Geef je dan snel opwant vol is vol!

  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen