Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Ontmoet je helden tijdens de Fandag!

KNVB Media
KNVB Media
6 mei 2016, 14:00

Op zaterdag 28 mei komt het Nederlands elftal naar Zeist om hun jonge fans te ontmoeten. - Foto: KNVB Media

Op zaterdag 28 mei gaan we iets heel leuks doen: het Nederlands elftal komt naar Zeist om hun jonge fans te ontmoeten! Jou dus, als je lid bent van de OnsOranje Kidsclub.

We organiseren een Oranje voetbalfestival met muziek, voetbalspellen en met als hoogtepunt een meet&greet met spelers van het Nederlands elftal!

Programma

De Oranje Fandag vindt plaats op de KNVB Campus in Zeist. Het Oranje voetbalfestival begint om 10.00 uur. Je kunt hier van alles doen, zoals je freestyle-skills oefenen in de Pannakooi, op de foto met Dutchy en de EK-beker uit 1988, schminken, voetballspellen en nog veel meer.

Aan het einde van het programma komen de spelers van het Nederlands elftal aan. Hét moment om een handtekening of selfie te scoren met één van jouw helden. Super bijzonder, want zo dichtbij de spelers kom je bijna nooit!

Kaarten aanvragen

De Oranje Fandag is gratis toegankelijk voor 500 leden van de Oranje Kidsclub. Je mag één begeleider van 18 jaar of ouder meenemen. Vraag dus snel in de KNVB Ticketshop je kaartje aan want op = op en deze unieke dag wil je niet missen!

Let op: het kaartje is alleen aan te vragen als je ingelogd bent op het account gekoppeld aan het 92-nummer van het kind. Log je voor de eerste keer in, in de nieuwe online ticketshop, klik dan hier voor meer info.

Nog geen lid en wel naar de Oranje Fandag?

Je kunt je nu in onze  webshop aanmelden voor de Oranje Fandag. Bij je aanmelding kun je dan direct een lidmaatschap afsluiten voor de Kidsclub van Oranje. Je mag dan dus naar de Oranje Fandag én bent een jaar lang lid van onze kidsclub waardoor je alles te weten komt over jouw Oranjehelden, mee kunt doen aan gave Oranjeactiviteiten én kans maakt op vette prijzen.


  • Tags:

Spelers & Staf

Alle informatie over de spelers en de technische staf van Oranje.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen