Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

De Oranje-taxi, deel 6: Daniëlle van de Donk

KNVB Media
KNVB Media
5 augustus 2017, 10:45
3:14

Daniëlle van de Donk viert de overwinning op Engeland met Loes Geurts. - Foto: KNVB Media

De Oranje-taxi geeft de speelsters van de OranjeLeeuwinnen regelmatig een lift van het hotel naar het trainingsveld. Onderweg vertellen ze over hun ervaringen op Ons EK. In aflevering 6: Daniëlle van de Donk.

Geen Oranje-taxi, maar een Oranje-tuktuk deze keer. Daniëlle van de Donk stapt een dag na de overwinning op Engeland in de halve finale in het bijzondere vervoersmiddel van onze chauffeur.

Glimlach

De glimlach op het gezicht van de maakster van de 2-0 tegen de Engelsen spreekt boekdelen: Van de Donk geniet nog volop van de overwinning in de halve finale. "Ik krijg die lach ook niet van mijn gezicht", zegt de middenvelder.

Van de Donk vertelt verder over de rol van haar vader en blikt vooruit op de eindstrijd tegen Denemarken. Voor de speelster van Arsenal telt nog maar één ding: de finale winnen. Goud pakken. Europees kampioen worden. Al vindt ze dat laatste wat lastig om uit te spreken.

OranjeLeeuwinnen op Facebook

Meer te weten komen over de OranjeLeeuwinnen? Kijk dan op onze Facebookpagina. Hier vind je het laatste nieuws rondom de speelsters, wedstrijden en kaartverkoop.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen