Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Wiegman gaat weer voor een topprestatie tegen Denemarken

KNVB Media
KNVB Media
19 juli 2017, 10:00
2:19

Sherida Spitse en Sarina Wiegman schuiven woensdag aan bij de persconferentie in aanloop naar het tweede EK-duel tegen Denemarken. - Foto: KNVB Media

De sfeer is geweldig bij de OranjeLeeuwinnen, na de winst in hun openingsduel op het EK tegen Noorwegen. Maar lang kunnen de vrouwen niet blijven hangen in het succes, want donderdag wacht Denemarken.

De bondscoach kijkt niettemin nog even terug op de winst op de Noorse vrouwen, waar ze ook zelf van heeft genoten. "Het was een wedstrijd van een heel hoog niveau, met zoveel strijd en goede samenwerking. Alle speelsters zijn gelukkig ook goed uit de strijd gekomen."

Weer een topprestatie

Belangrijk, want nu telt alleen het tweede groepsduel. Wiegman weet hoe ze haar ploeg moet voorbereiden. “Door gewoon door te gaan met wat we al deden. Goed trainen, goed rusten, af en toe ontspannen. Want we willen weer zo’n topprestatie neerzetten.”

De persconferentie voorafgaande aan de wedstrijd tegen de Deense vrouwen is woensdag rechtstreeks te zien op OnsOranje, vanaf 17.15 uur. Naast Wiegman zal ook middenvelder Sherida Spitse aanschuiven.

Live: persconferentie Live: persconferentie Sarina Wiegman en Sherida Spitse blikken vooruit


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen