Maak nu jouw eigen selectie voor het Nederlands elftal

KNVB Media
KNVB Media
23 mei, 10:00

Kruip in de huid van bondscoach Dick Advocaat en maak je selectie voor het Nederlands elftal. - Foto: KNVB Media

Volgende week maakt bondscoach Dick Advocaat zijn definitieve selectie bekend voor de interlands tegen Marokko, Ivoorkust en Luxemburg. Kruip in de huid van de bondscoach en stel je eigen spelersgroep samen.

In onderstaand spel zitten alle spelers uit de voorselectie. En om je nog meer keuze te geven ook nog een lading anderen, zodat je als een echte bondscoach aan de slag kan. Per speler kan je bepalen of hij wel of niet in je selectie komt, door naar links of naar rechts te swipen. Er is ruimte voor 23 spelers in je selectie. Als je selectie vervolgens klaar is om wereldkundig gemaakt te worden, kan je hem delen op Facebook.

Kaarten voor WK-kwalificatiewedstrijden

Volgende week donderdag, als de definitieve selectie bekend wordt gemaakt, krijg je vervolgens een e-mail met hoeveel spelers uit jouw selectie uiteindelijk ook de selectie van bondscoach Dick Advocaat hebben gehaald. Je kan namelijk ook een poging wagen de definitieve selectie te voorspellen. Diegene die de meeste spelers juist voorspeld heeft, wint twee kaarten voor alle resterende thuiswedstrijden in de WK-kwalificatie (Luxemburg, Bulgarije, Zweden en eventueel een play-off-wedstrijd). Bij een gelijke stand wordt er een winnaar geloot.

 

Voorlopige selectie van 31 spelers voor OranjeduelsBekijk hier de voorlopige selectie.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven