Net als de Oranjeteams trainen op de KNVB Campus

KNVB Media
KNVB Media
14 juni, 9:30

KNVB Voetbalkampen biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan de WEURO week. - Foto: KNVB Media

Voetballende jongens en meiden van Nederland opgelet! KNVB Voetbalkampen heeft de tweede week van de KNVB Voetbalkampen in de zomer, die gepland staat van 16 tot en met 21 juli 2017, nu nóg leuker gemaakt met een speciale WEURO week!

Voor het eerst in de historie is Nederland gastheer van het Europees kampioenschap voor vrouwen, oftewel WEURO 2017! Zestien landenteams, waaronder onze OranjeLeeuwinnen, gaan van 16 juli tot en met 6 augustus tegen elkaar de strijd aan in Utrecht, Rotterdam, Tilburg, Breda, Doetinchem, Deventer en Enschede.

WEURO week

De openingswedstrijd van het EK tussen Nederland en Noorwegen vindt plaats op zondag 16 juli in De Galgenwaard in Utrecht en omdat het een enorm spannende wedstrijd belooft te worden, mag je dit niet missen!

KNVB Voetbalkampen biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan de WEURO week, waarbij 16 juli als extra dag aan het reguliere KNVB Voetbalkamp wordt toegevoegd. De gehele week staat in het teken van het Europees Kampioenschap voor vrouwen.

Tijdens de WEURO week bezoek je de openingswedstrijd van het WEURO 2017 tussen Nederland en Noorwegen.

Programma

Aanvullend op het reguliere programma van KNVB Voetbalkampen biedt deelname aan de WEURO week onder andere de volgende voordelen;
 

  • Bijwonen openingswedstrijd WEURO 2017 om 18:00 uur in stadion Galgenwaard;
  • Bezoek aan de fanzone;
  • (Onder begeleiding) meelopen in de Oranjemars;
  • Gedurende de hele week koppelingen met WEURO;
  • Vrouwelijke trainsters en begeleiders vanuit de KNVB Academie;
  • Het nemen van een kijkje bij de training van de OranjeLeeuwinnen (wie weet ontmoet jij jouw heldin wel in levenden lijve!);
  • WEURO goodies;
  • Mogelijkheid tot maar liefst vijf nachten slapen, in plaats van vier! Deelnemers die liever thuis slapen kunnen rond 20.30 uur weer worden opgehaald op de KNVB Campus in Zeist.

Wacht dus niet te lang en schrijf je snel in! VOL = VOL.

Inschrijven

Heb jij je al ingeschreven voor de KNVB Voetbalkampen in de periode van 17 tot en met 21 juli? Dan mag je, tegen bijbetaling, natuurlijk gewoon aansluiten op zondag 16 juli, dat spreekt voor zich!

Graag even een mailtje, inclusief je mobiele telefoonnummer, sturen naar Martijn Ehlhardt van de KNVB Voetbalkampen onder vermelding van je ordernummer. Gelieve hierin te vermelden of je een WEURO dag- of slaapkamp upgrade wenst te boeken.

Martijn Ehlhardt

Stuur een mail als je al bent ingeschreven en gebruik wilt maken van de extra dag

  • WEURO Week - Dagkampen €350,-
  • WEURO Week - Slaapkampen €549,-

InschrijvenKlik hier en schrijf je in!KNVB VoetbalkampenAlles over de KNVB Voetbalkampen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven