Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Oranje Fandag op KNVB Campus een groot succes

KNVB Media
KNVB Media
28 mei 2017, 7:00
2:27

Laten zien hoe goed jij kan schieten, dat kon ook op de Oranje Fandag. - Foto: KNVB Media

Als Jonge leeuw kom je echt heel dicht bij Oranje! Dat bleek maar weer eens afgelopen zaterdag, op de Oranje Fandag in Zeist. Op de KNVB Campus waren meer dan 2.000 kinderen op bezoek voor het jaarlijkse feest van de Jonge Leeuwen en hoofdsponsor ING.

Dit jaar was wel heel speciaal, want er waren nog nooit zoveel spelers van zoveel verschillende Oranje-teams tegelijk in Zeist! Natuurlijk waren de internationals van het Nederlands elftal aanwezig, maar je kon ook de OranjeLeeuwinnen ontmoeten en de spelers van het nationale zaalvoetbalteam. Verder waren er veel spelers van de Oranje jeugdteams en van het CP-team. Het handtekeningen verzamelen en op de foto gaan met internationals ging dan ook de hele dag door, tussen het spelen van allerlei voetbalspelletjes en voordoen van gave trucs natuurlijk!

Ook de Speelsters onder 19 gingen graag met iedereen op de foto.

Koning FIFA

Want er waren nogal wat leuke voetbalspelletjes te doen zaterdag. Zo was er een doel met een wand waarbij je de bal door de gaten in de wand moest schieten en kon je in de pannakooi je straatvoetbalkwaliteiten laten zien. Maar je kon ook FIFA 17 spelen tegen Memphis Depay en Bart Ramselaar of vragen stellen aan Bas Dost en Sherida Spitse in een echte persconferentie, met de perschef van het Nederlands elftal erbij.

Je kon zo maar international Tonny Vilhena tegen komen.

Dutchy, de beste vriend van de Jonge Leeuwen, was er ook en hij had zijn vriendin Kicky meegenomen. Voor alle kinderen werd het dan ook een dag om nooit te vergeten! De Oranje Fandag was gratis toegankelijk voor duizend leden van de Jonge Leeuwen-fanclub. Wil je er een volgende keer ook bij zijn? Word dan lid! Want dichter bij Oranje kom je niet!

Foto-album Oranje Fandag Foto-album Oranje Fandag Bekijk op Facebook een uitgebreid foto-album van de Oranje Fandag.

Bekijk hier de aftermovie van de Oranje fandag Bekijk hier de aftermovie van de Oranje fandag Geniet nog een keer van die fantastische dag!

Word een Jonge Leeuw! Word een Jonge Leeuw! Wil je ook een Jonge Leeuw worden? Meld je dan snel aan!

— Met z'n allen op de foto na een geweldige dag.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen