Jonge Leeuwen beoordeeld met 8.2

KNVB Media
KNVB Media
15 maart, 14:00

De Jonge Leeuwen vinden het tof om Jonge Leeuw te zijn! - Foto: KNVB Media

Fantastisch nieuws, aan alle leden van de Jonge Leeuwen hebben we gevraagd hoe leuk ze ons vonden. Meer dan 130 leden reageerden hierop en gaven hun mening over hoe het is om Jonge Leeuw te zijn. Ook vroegen we aan de leden of zij een cijfer wilden geven over de Jonge Leeuwen.

Uiteindelijk leidde dit tot het fantastische gemiddeld cijfer van een 8.2. Hier zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee. De Jonge Leeuwen vinden het tof om Jonge Leeuw te zijn! En daar is Dutchy hartstikke blij mee.

Spelers en Dutchy

In het onderzoek vroegen we aan de jongens en meisjes welke activiteiten zij het leukst vinden om te doen. En wat blijkt? Onze Jonge Leeuwen worden reuze enthousiast van onze Oranje-spelers en van Dutchy (rawrrr!). Het allerliefste lopen jullie hand in hand met een speler het veld op voor een wedstrijd van Nederland, maar ook een meet en greet met die spelers vinden jullie hartstikke leuk.

Gelukkig vinden jullie Dutchy ook leuk, veel jongens en meisjes willen namelijk met hem penalty’s schieten in de rust van Nederlands elftal. Jullie zijn dus erg tevreden, maar een echte Oranje Leeuw gaat voor een 10! Daarom gaan we ons best doen om de volgende keer een nog beter cijfer te halen. Ben jij nog geen lid? Lees dan snel verder welke voordelen jij kunt krijgen als lid en hoe je lid kunt worden.

De Jonge Leeuwen fanclub voordelen:

  • Deelname aan de Oranje fandag
  • Gratis kaartje voor een Nederlands elftal wedstrijd naar keuze
  • Twee keer per jaar het Dutchy- of Jonge Leeuwen Magazine
  • Een gave rugzak als welkomstcadeau

En je maakt kans de unieke belevenissen zoals:

  • Aan de hand van spelers het veld op lopen
  • Penaltyschieten in de rust van de wedstrijd
  • Meet & greets met spelers en speelsters

Jonge Leeuwen ontmoeten Oranje

Wil jij de spelers van het Nederlands elftal ontmoeten op de Oranje fandag? En ieder jaar een gratis wedstrijdkaartje voor het Nederlands elftal krijgen? Word dan nu lid van de Jonge Leeuwen.

Het lidmaatschapKlik hier en word lid van de Jonge Leeuwen!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven