Jonge Leeuwen activiteiten, geef je op!

KNVB Media
KNVB Media
14 maart, 13:15

Ook Dutchy is van de partij bij de wedstrijden van het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen. - Foto: KNVB Media

Speciaal voor de Jonge Leeuwen is er rond de komende wedstrijden van het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen een aantal gave acties.

Crossbar challenge met Fifalosophy

Ken je Fifalosophy, de bekende Fifa YouTube ster? Bij Nederland - Italië gaat hij samen met de Jonge Leeuwen de crossbar challenge doen, in de Amsterdam ArenA! Hoe vet is dat!  

Team Dutchy

Dutchy stelt bij wedstrijden van Oranje een selectie samen van Jonge Leeuwen die in de rust het veld op mogen voor een speciale activiteit. Bijvoorbeeld penalty’s schieten in de rust met Dutchy!  

Staatsloterij Voetbalvriendjes

Staatsloterij Voetbalvriendjes: Wil je met een speler of speelster het veld op? Dat kan! De Jonge Leeuwen en de Staatsloterij zorgen ervoor dat jij het veld op mag. Loop aan de hand van één van je helden of heldinnen het veld op in een vol stadion, en moedig ze daarna aan op de tribune.

Dutchy langs de lijn

Wil je een extra supporter bij je eigen voetbalwedstrijd? Dan komt Dutchy je aanmoedigen. Van de voorbespreking tot het laatste fluitsignaal is Dutchy bij jouw team om te zorgen voor extra steun bij de wedstrijd.

Meld je aan!Vul het formulier in en kies de activiteit.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven