Train mee met de Leeuwinnen!

KNVB Media
KNVB Media
10 maart, 10:30

Train mee met de Oranjevrouwen. - Foto: KNVB Media

De Leeuwinnen zijn hard aan het trainen voor het EK aankomende zomer in eigen land. De komende maanden staan dan ook volledig in het teken ter voorbereiding op het toernooi. Toch hebben ze een gaatje vrijgemaakt om te trainen met jou!

In samenwerking met de ING vindt op zaterdag 8 april om 15:30 uur op de KNVB campus in Zeist een uniek evenement plaats. Jij als Jonge Leeuw maakt kans om samen met onze Leeuwinnen te trainen.  

Trainen als een international

Tijdens deze leuke clinic  kan jij aan de speelsters laten zien hoe goed je kan voetballen. Aan de hand van verschillende oefenvormen kan je laten zien hoe hard je schiet, of je een beetje kan mikken en of je kan dribbelen op hoge snelheid.

Plezier staat voorop deze dag. Je hoeft niet bang te zijn voor een conditietest. Na de training is er op het einde ook nog een moment om met onze Leeuwinnen op de foto te gaan. Jij staat dan op de foto met misschien wel een van onze EK heldinnen.

Laat jij de Leeuwinnen zien hoe goed jij kan voetballen?

Ben jij een topvoetballer die de Oranje vrouwen wilt laten zien hoe goed je kan voetballen of lijkt het je gewoon leuk om met de beste voetballende vrouwen van Nederland te trainen? Het maakt niet uit! Geef in het formulier aan hoe jij het EK vrouwen gaat beleven en misschien train jij 8 april met ze mee. Tot dan!

Vul het formulier inGeef aan hoe jij het EK vrouwen gaat beleven.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven