Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Dos Santos en Drommel bij JO

KNVB Media
KNVB Media
6 november 2015, 14:04

Foto:

Jong Oranje-coach Fred Grim heeft 23 spelers geselecteerd voor de aankomende EK-kwalificatieduels tegen Wit-Rusland en Slowakije. Dabney Dos Santos (foto) en Joël Drommel debuteren in de selectie van Jong Oranje.

Karim Rekik is eveneens aan de selectie toegevoegd. De aanvoerder van Jong Oranje was eerder opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal. Op donderdag 12 november treft Jong Oranje de leeftijdsgenoten van Wit-Rusland. In het Koning Willem II stadion in Tilburg wordt om 18.30 uur afgetrapt. Vijf dagen later, op dinsdag 17 november, staat de uitwedstrijd tegen Slowakije op het programma. In het Slowaakse Myjava klinkt om 18.00 uur het eerste fluitsignaal.

De definitieve selectie bestaat uit de volgende 23 spelers:

Nathan Aké (Watford FC), Sven van Beek (Feyenoord), Jean-Paul Boëtius (FC Basel), Joshua Brenet (PSV), Dabney Dos Santos (AZ), Joël Drommel (FC Twente), Maarten de Fockert (sc Heerenveen), Mickey van der Hart (PEC Zwolle), Hans Hateboer (FC Groningen), Jorrit Hendrix (PSV), Wesley Hoedt (Lazio), Vincent Janssen (AZ), Rick Karsdorp (Feyenoord), Ricardo Kishna (Lazio), Sean Klaiber (FC Utrecht), Derrick Luckassen (AZ), Queensy Menig (PEC Zwolle), Joris van Overeem (AZ), Karim Rekik (Olympique Marseille), Daley Sinkgraven (Ajax), Gyliano van Velzen (FC Volendam), Tonny Vilhena (Feyenoord) en Lucas Woudenberg (N.E.C. Nijmegen).

Samen naar Jong Oranje voor de prijs van één

De kaartverkoop voor de wedstrijd tegen Wit-Rusland is in volle gang. Vrijdag 6 november is er tussen 12.00 uur en 24.00 uur sprake van een speciale actie. In de KNVB Ticketshop ontvang je bij elke gekochte kaart een tweede kaartje gratis. Dat betekent met zijn tweeën naar de wedstrijd voor maar € 7,50. De rest van de week zijn de kaarten voor het reguliere tarief verkrijgbaar via de KNVB Ticketshop en de receptie van Willem II. Het betreft vrije verkoop, dus iedereen kan een kaartje voor de wedstrijd kopen en de wedstrijd bezoeken. Voor groepen, zoals verenigingen, teams en scholen, geldt een speciaal actietarief. Wie met tien of meer personen de interland bezoekt, betaalt € 5,00 per kaartje. De kaarten voor de groepenactie zijn aan te vragen via de KNVB Ticketshop.

 


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen